image

R-SPACE Concept

Den genopfundne og innovative familiebil med masser af personlighed

  • R-SPACE Concept – Forende

R-SPACE Concept

En genopfundet familiebil

Med dynamiske linjer og en kabine i nyt design har R-SPACE Concept fornyet MPV-bilen for at leve op til hele familiens behov.

R-SPACE Concept

Udvendigt design med en lethedsfølelse

Glæden ved at rejse med familien

Glæden ved at rejse med familien

Hvorfor stille dig tilfreds med en bil, der kun er praktisk og funktionel? R-SPACE Concept er varm og sensuel, samtidig med at den er yderst sporty og giver masser af køreglæde. Denne konceptbil har et følelsesbetonet design, som har frigjort den fra konceptet om en traditionel familiebil.

Et strejf af lethed

Et strejf af lethed

Stærke sider, skuldre der tilføjer karakter, en slank linje, fremhævet bagende... R-SPACE Concept er næsten menneskelig. Kurverne og de glatte linjer fremhæves af lyseffekter, som endnu ikke før er set på en familiebil og tilfører energi og lethed.

R-SPACE Concept, interiør video

R-SPACE Concept – Venstre side

R-SPACE Concept er en familiebil med et varmt udvendigt design og en stærk personlighed. Alle vil falde for dens glatte og energiske linjer.

R-SPACE Concept

Følelsesbetonet indvendigt design

Plads til alle

Plads til alle

R-SPACE Concept har genopfundet standarderne for en familiebils kabine. Med sine kontrastfyldte former er konceptbilens interiør opdelt i 2 særskilte rum, der er forbundet med hinanden uden nogen form for afbrydelse eller barriere. Linjerne er glatte og markante foran, og de har rette vinkler bagi for at give børnene deres eget rum, ligesom deres værelse eller en legeplads.

Følelser frem for alt

Følelser frem for alt

I R-SPACE Concept har følelserne indtaget en plads som aldrig før i en familiebils interiør. Kabinen er blevet et rum, hvor du kan udtrykke dig, uden nogen sinde at glemme dine forventninger om brugervenlighed, modulopbygning og fleksibilitet. Den forreste del er beregnet til at styre bilen og har et sportsligt design til førerpositionen, den bageste del er beregnet til sjov med legesyge sæder og indbyggede skærme i forsædernes nakkestøtter.

R-SPACE Concept, udvendigt design video

R-SPACE Concept – Interiør

R-SPACE konceptbilen afslører et følelsesbetonet indvendigt design med fleksible og sensuelle former, forskellige effekter af materialer og teksturer, samtidig med at den fremhæver praktiske funktioner for livet i bilen.

R-SPACE Concept

Betydningsfulde valg

Honninggul, farven på en families morgenmad

Honninggul, farven på en families morgenmad

R-SPACE konceptbilen er gul, honninggul for at være helt præcis. Et varmt og sødt valg, der minder om morgenmad med familien om søndagen, den eneste morgen på hele ugen, hvor forældre og børn kan nyde tiden sammen uden at skulle løbe om kap med uret. Inde i bilen varierer nuancerne fra chokoladebrun til mælkehvid og orange. På bilens yderside har vi været særligt opmærksomme på valget af lakeringens korn for at lade den absorbere skygge og fremhæve bilens volumen. 
 

Hele familien sammen i et leverum

Hele familien sammen i et leverum

R-SPACE Concept-kabinen er et rum, som forældre og børn skal dele, og denne deling er forstærket af de valgte materialer og teksturer. Forsæderne har sorte og hvide motiver og er beklædt med varmt og sensuelt læder. Bagsæderne er sammensat af blokke i silikoneskum beklædt med ruskind og læder, en kombination af teksturer, der er behagelig at røre ved. Gulvet skifter farve og materiale fra foran i bilen til børnenes "værelse" bagi for at antyde, at hele familien befinder sig i det samme leverum uden at være adskilt fra hinanden. 

R-SPACE Concept, Design

thumbnail

Vores forskning i materialer har fået vores designere til at introducere materialer, der aldrig før er blevet brugt til biler. De har valgt overflader og teksturer, som har betydning for de specifikke områder og funktioner i R-SPACE Concept.

Vil du gå fra koncept til virkelighed?

Renault Konceptbiler

Oplev

Vores modelprogram med konceptbiler

Se modelprogrammet
Renault – Renault Life

Oplev

Fremtidens teknologier

Oplev Easy Life
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide