image

Fremtidens Formel 1: R.S. 2027 Vision

Oplev vores vision for Formel 1 i 2027. Mere spektakulære og mere personlig
sætter rammerne for flere spændende racerløb!

 • R.S. 2027 VISION Formel 1
 • R.S. 2027 VISION Formel 1, profil
 • R.S. 2027 VISION Formel 1, forende
 • R.S. 2027 VISION Formel 1
 • R.S. 2027 VISION Formel 1, bagende
 • R.S. 2027 VISION Formel 1 på racerbanen
 • R.S. 2027 VISION Formel 1 på racerbanen
 • R.S. 2027 VISION Formel 1, studie
 • R.S. 2027 VISION Formel 1, studie
 • R.S. 2027 VISION Formel 1

R.S. 2027 Vision

Føreren er en helt

Med det transparente cockpit giver R.S. 2027 Vision dig fuldt udsyn til føreren bag rattet.

Vision
 • Formel 1

Vi er i 2027...

Med et skræddersyet design baseret på førerens mål og 3D-printet i et let og resistent materiale lader det transparente R.S. 2027 Vision-cockpit dig opleve racerløber med nærbilleder af førerens ansigtsudtryk. Hjelmen er også gennemsigtig, så du kan se hans ansigt og observere hans reaktioner. Du befinder dig midt i løbet, hvad end du er på stedet eller ser med på TV. 

 

For at hjælpe dig med at få en bedre forståelse af løbet er der lagt aktive LED-lys ind i hjulene, som viser vigtige oplysninger, såsom pilotens plads i løbet og bilens energiniveau.

R.S. 2027 Vision

Et futuristisk design

R.S. 2027 Vision konceptbilen er frugten af en fælles indsats af Renault Design og Renault Sport Racing-eksperter og er forankret i vores DNA.

Formel 1

Et elegant design

C-formerede LED-lygter foran, et oplyst logo på motorhjelmen, aktiv belysning, kontrollerede Aerofoils og andre bevægelige aerodynamiske elementer. Med sine stærke visuelle dele er vores nye konceptbil forankret i Renaults DNA. En succes, der giver genlyd, hvad angår design – R.S. 2027 Vision vil få dig overbevist! Det gælder ikke kun for Formel 1-fans, men også for teknologi-entusiaster, som ikke nødvendigvis er tiltrukket af racerløb i sig selv.

Formel 1

En personliggørelse af Renault Sport-ånden

Med en turboladet motor og et par signaturelementer såsom finnen bag på bilen og karrosseriets farver, minder R.S. 2027 Vision stolt om sin forgænger, Renault RS01 fra 1977. Den gule og sorte lak fremhæves af en metallisk fremtoning og forstærkes med bladguld for at give en visuel æstetik, der leder tankerne hen på kvalitet, teknik og ydeevne.

Vil du gå fra koncept til virkelighed?

Concept

Oplev

Vores modelprogram med konceptbiler

Alle vores konceptbiler
Renault Sport

Oplev

Vores Renault Sport-ekspertise

Renault og motorsport
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide