image

Renault TREZOR Concept

Velkommen til en spændende fremtid! Renault TREZOR Concept er en 2-sædet coupé-elbil, som er starten på en ny serie af konceptbiler, der udforsker de fremtidige modellers stil og teknologi. Denne elektriske GT med sin varme stil og tjenester designet til at give køreglæde er legemliggørelsen af vores vision for mobilitet i fremtiden og vores lidenskab for biler

  • Renault TREZOR Concept på vejen
  • Renault TREZOR Concept, set fra siden
  • Renault TREZOR Concept, forende
  • Renault TREZOR Concept, tag
  • Renault TREZOR Concept, udvendigt design
  • Renault TREZOR Concept, fælge
  • Renault TREZOR Concept, set bagfra

TREZOR Concept

Renault-karakteristisk udvendigt design

Renault TREZOR Concept er en del af Renaults nye design på tværs af hele modelprogrammet: enkle, sensuelle og varme linjer, og med den Renault-karakteristiske C-formet lyssignatur. Med Renault TREZOR Concept visualiseres den komplette udvikling af Renaults fremtidige stil.

 

 

Renault TREZOR Concept, forende
  • Renault TREZOR Concept, panorama-udsyn

Et design, der minder om en sportsbil

Renault TREZOR Concept har et vaffelformet luftindtag på motorhjelmen, som minder om karosseriets struktur bag på bilen. På førerens side er brændstofklappen blevet erstattet med en analog måler, der angiver opladningens niveau. Bag på bilen har det optiske lyssignatur et rødt laserlys.

TREZOR Concept

Autentisk og modern indvendigt design

Renault TREZOR Concept er sensuel og varm med en dominerende rød farve i det indvendige design. Den fokuserer på køreglæde ved at bruge materialer af høj kvalitet såsom træ og læder. Med en kombination af håndværksmæssig dygtighed og teknologi varsler cockpittet om et endnu mere elegant, mere stilfuldt og mere teknologisk interiør i vores fremtidige modeller.

Renault TREZOR Concept, adgang til bilen

Et helt igennem originalt look

Renault TREZOR Concept er inspireret af klassiske racerbiler. Den opfordrer dig til at træde over tærsklen og stige ind i passagerrummet. Dørenes sporty og sensuelle udtryk understreges af det røde læder, der beklæder karrosseriets øverste stolpe. Nakkestøtterne bevæges automatisk tilbage, som om de byder dig velkommen.

Renault TREZOR Concept, interiør

Den perfekte kombination af træ, læder og teknologi

Renault TREZOR Concept har et rødt instrumentbræt i træ, der omfatter et opbevaringsrum. Skræddersyede kasser, der holdes på plads med læderstropper, placeret langs med dybrøde, glatte lædersæder. Instrumentbrættets slanke linjer understreger et hightech interiør med en bred touchskærm. Det rektangulære rat har også touchskærme i stedet for de traditionelle betjeninger.

Vil du gå fra koncept til virkelighed?

Renault-modelprogrammet med konceptbiler

Oplev

Vores modelprogram med konceptbiler

Se modelprogrammet
Renault-teknologier

Oplev

Fremtidens teknologier

Oplev Easy Life
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide