image

Renault ZOE e-Sport Concept

Vores sidste nye konceptbil er kendetegnet ved sit udtryksfulde design, en Renault ZOE der tager det sportslige til ekstremerne. En stil, der giver udtryk for vores lidenskab for biler kombineret med elbilens exceptionelle potentiale, hvad angår køreglæde

  • Renault ZOE e-Sport Concept, forende
  • Renault ZOE e-Sport Concept, set bagfra
  • Renault ZOE e-Sport Concept, set fra siden
  • Renault ZOE e-Sport Concept, forende
  • Renault ZOE e-Sport Concept, forlygter
  • Renault ZOE e-Sport Concept, set fra siden
  • Renault ZOE e-Sport Concept, instrumentbræt

ZOE e-Sport Concept

Sporty design

Renault ZOE e-Sport Concept er en blanding af en almindelig Renault ZOE og vores Formel E-bil Renault e.dams.

Renault ZOE e-Sport Concept, udvendigt design
  • Renault ZOE e-Sport Concept, karrosseri

En højenergi-version af Renault ZOE

Satin-blåt karrosseri inspireret af den originale Renault e.dams, gule detaljer, C -formet lyssignatur og Renault-logo, som er fremhævet med en lodret baggrundsbelysning. Renault ZOE e-Sport Concept etablerer og forstærker mærkets identitet. What's not to like?

ZOE e-Sport Concept

Ultimativ sportslighed!

Renault ZOE e-Sport Concept er skabt af vores passion for motorsport og Renault Sport-ingeniørernes fremragende arbejde — de er dobbelte Formel E-verdensmestre.

Renault ZOE e-Sport Concept, chassis

Renault Sport ekspertise

Designet og kalibreringen af chassiset på Renault ZOE e-Sport Concept bærer i høj grad præg af Renault Sport-teamenes ekspertise, og eksperter fra nogle af Renault Gruppens mest ekstreme sportsvogne. Deres tekniske beslutninger er styret af jagten på den bedste dynamiske ydeevne. Et rørformet chassis skabt af TORK Engineering, "dobbelt-trekant"-affjedring foran og bag, 20-tommer hjul og OHLINS "firevejs”-justerbare støddæmpere giver Renault ZOE e-Sport Concept en ultimativ ydeevne på banen.

Renault ZOE e-Sport Concept, instrumentbræt

En enestående ydeevne

Renault ZOE e-Sport Concept giver en høj ydeevne, takket være bilens arkitektur, indbyggede effekt og forvaltning af effekttransmission. Takket være et vægt/effekt forhold (1460 kg inklusive fører/460 hk) og et moment på 640 Nm (320 Nm pr. motor), som er tilgængeligt næsten øjeblikkeligt, kan den nå op på 100 km/t på 3,2 sekunder og en tophastighed på 210 km/t på under 10 sekunder.

Vil du gå fra koncept til virkelighed?

Renault-modelprogrammet med konceptbiler

Oplev

Vores modelprogram med konceptbiler

Se modelprogrammet
Renault Sport

Oplev

Vores Renault Sport-ekspertise

Formel E
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide