Discover Renault

Vi har altid været drevet af vores passion, og det er den, der får os til at gå endnu længere og håndtere udfordringerne i bilbranchen med det formål at give dig en skræddersyet oplevelse. Træd ind i en verden af Renault!

The Brand

I over et århundrede har vi ydet dig støtte hver eneste dag og givet dig fordelene ved vores passion, således at du også kan leve dit liv med passion.

Renault Mærket

Renault Mærket

En sensuel og varm stil, innovative koncepter, produkter og services udviklet til at opfylde alle dine behov... Opdag det, som gør os anderledes.

Opdag Renault mærket

Groupe Renault

Groupe Renault

En strategi, engagementer, partnerskaber osv. Opdag en international virksomhed af fransk afstamning med en historie på over hundrede år.

Opdag Groupe Renault

Renault Danmark

Renault Danmark

Renault Danmark blev etableret som en del af Renault Nordic AB i 2008. Vores 58 autoriserede Renault forhandlere, der er fordelt over hele landet, hjælper dig med stort set alt vedrørende din bil.

Læs mere

Passion for life

Vi er drevet af vores passion, vi flytter vores egne grænser og genskriver bilbranchens kodeks.

Renault Konceptbiler

Renault Konceptbiler

Oplev vores modelprogram med konceptbiler, som fører fremtiden ind i nutiden og er indbegrebet af vores vision om fremtidens biler.

Oplev innovationen af Renault konceptbiler

Renault og motorsport

Renault og motorsport

Glorværdige sejre og ikoniske førere... Vi har taget udfordringerne indenfor racerløb op i 120 år, og vi har haft mange succeser.

> Del vores passion for motorsport

EasyLife

EasyLife

Opdag alle Renault EASY DRIVE og Renault EASY CONNECT teknologierne ud over de innovative motorer. 

Udforsk EasyLife

Regulations

Vi spiller en rolle i udviklingen af bilernes regulering, og det er vores pligt at underrette dig om, hvad disse ændringer betyder, og hvilke konsekvenser de har for dig.

WLTP

WLTP

Vi har altid været engageret i at reducere vores produkters indvirkning på miljøet, og alle vores nye biler er WLTP-godkendt siden september 2018.

Opdag WLTP-metoden

REACH-forordning

REACH-forordning

Vi har ihærdigt arbejdet frem mod at promovere en ansvarlig anvendelse af vores produkter og at fremme beskyttelsen af menneskets sundhed mod risici forbundet med kemikalier.

Opdag REACH-forordningen

Diesel- & benzinbetegnelser

Diesel- & benzinbetegnelser

I overensstemmelse med vores værdier har vi designet to nye diesel- og benzinmotorer med det formål at reducere vores bilers forurenende emissioner.

Se vores nye diesel- og benzinmotorer
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk. | Administrer cookies -|Få mere at vide