Velkommen til den komplette elbilsløsning for dig der bor i byen

Det siger sig selv, at en elbil uden opladningsmulighed er en meget begrænset løsning. Derfor har vi sammen med vores ladepartner NewMotion, (en del af Shell Group) skabt en god løsning for dig der bor i byen. Hos Renault tror vi på at vores elbiler skal være nemme at køre og nemme at lade. Du får således et Renault Z.E. ladekort, som giver dig opladningsmuligheder ikke bare i Danmark, men i hele Europa. Med over 135.000 ladestandere at vælge imellem, mangler du aldrig opladningsmuligheder – hverken på korte eller lange ture.

  • Renault ZOE

Se nedenfor hvad pakken indeholder

City Pakken - For dig der bor i byen

Z.E ladekort

Z.E. LADEKORT

Der er altid mange ladestandere i nærheden, så du holder nemt "rækkeviddeangsten" på afstand.


Adgang til et af de største ladenet i hele Europa

Med Z.E.-Ladekortet får kunden adgang til over 3,000 ladestandere i Danmark og til over 135,000 lademuligheder i hele Europa. (antallet vokser dag for dag).

Du har også adgang til ladestandere, som tilhører Clever, E-on, Virta, Ionity, EV-Box, E-Flux, has.to.be - og alle opladninger afregnes på én faktura.

 

Ledige ladestandere i appen

Du bliver informeret når din favorit ladestander er tilgængelig. Appen viser også ledige offentlige ladestandere under kørslen. Du kan se prisen på opladningen inden opladning foretages.

 

Z.E. Ladekortet fungerer som en nøgle

Z.E. Ladekortet fungerer som nøgle, når du skal oplade på offentlige ladestandere.

 

Hvad er omkostningen ved at oplade offentligt?

De faktiske opladningsomkostninger kan variere fra den ene ladestander til en anden. For at vide nøjagtigt, hvad din opladning vil koste, kan du nemt kontrollere den faktiske takst for det specifikke opladningspunkt i NewMotion-appen. Det er også muligt at se alle opladningspunkter via opladningskortet på myNewMotion.Du kan download appen gratis via App Store elle Google Play.

Ladekabel

DOBBELT BAGAGERUMSBUND

Det er slut med kabelrod og beskidte bagagerum. Med den dobbelte bagagerumsbund kan du skjule ladekablerne når du ikke bruger dem og derfor får du et rummeligt og lettilgængeligt bagagerum til hverdag. Den aftagelige bund løftes ved hjælp af et indbygget håndtag som gør bunden let at de- og afmontere samt, at vedligeholde og rengøre. Gulvet kan klare en belastning på op til 150 kg.

 

LADEKABEL – 6 AMPERE:

Længde: 6,5 m.
Køretøjstilslutning: T2
Stikkontakt: K
Maksimal strøm: 6 A (enfases)

 

Til hjemmebrug med EVSE-enheden er dette kabel påkrævet til genopladning af køretøjet via standardstik (uden en Wall-Box eller offentlig infrastruktur).

Renault p-skive

Elektronisk P-Skive

Slut med P-afgifter
Huskede du nu at stille P-Skiven og virker batterierne mon? De spekulationer behøver du aldrig bruge tid på igen! Den elektroniske P-Skive fra Renault forsynes via solceller og du slipper derfor, for de mange batteriskift som kan føre til parkeringsafgifter og den stiller sig automatisk når du parkerer bilen – Easy Life.

ZOE måtte

Premium måtter

En måtte der holder sig pæn
Vi kører selv meget i bil og vi ved hvor hurtigt gulvmåtterne kan blive beskidte og slidte. Derfor mener vi også det er vigtigt at du får et par måtter i ekstra god kvalitet. I City pakken får du måtter i høj kvalitet og flot og simpelt design. Måtterne er vaskbare, vandtætte og sørger for en øget beskyttelse af passagerrummet.

Smarttjenster

Du har check på alt via din smartphone eller laptop

Alt er samlet på samme sted
 
Download appen på din smartphone og få adgang til alle brugerdata, som vedrører din elbil og opladning af denne – både hjemme og på offentlige ladestationer. Hav overblik over det hele og spar penge.

 

Enkel administration


Konfigurer og håndter din opladning via my.newmotion.com. Du får indsigt i brugerdata i realtid, f.eks. kWh-forbrug, omkostninger og CO2-besparelser.

 

Opladningsoverblik

Hold styr på dine opladninger og dine omkostninger.

NewMotion - Et elektrisk samarbejde

Sammen sætter vi fart på Europa

Der er en elbilsrevolution i gang – og du er en del af den!
Renault er den største* elbilsproducent i Europa, og derfor falder det naturligt at tilbyde lademuligheder sammen med Europas største ladepartner NewMotion (en del af Shell Group). NewMotion opfylder alle Renaults krav, da de er certificeret i henhold til Z.E.-Ready standard 1.4, der omfatter både ladeboks og installation. Samarbejdet mellem Renault og NewMotion gør det nemmere for dig at oplade, uanset hvor du befinder dig. Med en ladeboks hjemme og mere end 125.000 ladestandere i Danmark og i hele Europa, kan du altid køre på ren elektrisk energi. Vi er her for din skyld!

 

* Beregnet på perioden 1. januar 2010-31. december 2018.

New motion - et elektrisk samarbejde

Et lettere liv som elbillist

ZOE - Et lettere liv som elbillist

En billigere og mere smart måde at eje bil på

At eje bil skal være enkelt og nemt.

Det skal være fleksibelt og enkelt at eje bil. Men det skal også være billigt og nemt uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Med Renault får du alt det du behøver for at eje bil nu - og mange år frem.

My  Renault logo

My Renault

Med appen My Renault har du check på alt, hvad der drejer sig om din bil. Du kan også holde dig opdateret om de seneste nyheder fra Renault - og meget mere.

Læs mere om My Renault
New Motion logo

NewMotion EV Charging

Download NewMotion EV Charging-appen for at holde styr på priser, ladehastigheder og tilgængeligheder. Få også information om estimeret ladetid, forøget rækkevidde, og prisen for din opladning. På en del ladestandere har du også mulighed for at starte og stoppe opladningen.

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide