Med Clever skal du aldrig bekymre dig om, hvor og hvornår du kan få strøm på din elektriske Renault. Lad på farten, ved supermarkeder og shoppingcentre, i byerne og på arbejdspladsen - og selvfølgelig derhjemme. 

gratis installation af Clever-ladeboks ved privatleasing

Er du stadig usikker på om elbilen er det rigtige valg for dig? Så privatleasing fra Renault og et Clever One-abonnement den risikofrie løsning.
Ikke alene kører du elbil uden bekymringer til en fast månedlig pris. Du får også installeret en Clever-ladeboks hjemme helt gratis.

ladeløsninger til ethvert behov

Med Clever har du altid strøm inden for rækkevidde til din nye Renault. Få fuld tryghed og vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme i indkørslen, eller køb din egen ladeboks med elafgiftsrefusion. Du bestemmer - og uanset hvad, får du fri adgang til Danmarks største ladenetværk.

Hvilket produkt skal jeg vælge?

Clever One

Til dig, der lader både ude og hjemme – og ønsker at samle hele dit opladningsbehov
i ét abonnement. Bor du i lejlighed, fravælger du blot ladeboksen

Med Clever One får du bl.a.: 

  • Fri opladning på Danmarks største ladenetværk
  • Mulighed for installation af intelligent Clever-ladeboks
  • Automatisk tilbagebetaling inkl. refusion af elafgift

Abonnement*
Elbil: 799 kr./md. + evt. energitillæg
Plugin-hybridbil: 449 kr./md. + evt. energitillæg

Installation og leje af ladeboks
Installation ved køb af bil: 2.499 kr.***
Installation ved privatleasing: 0 kr.***
Udskiftning af ladeboks fra anden udbyder: 0 kr.****

læs mere Clever One

hent prisliste

Clever Box

Til dig, der lader derhjemme og ønsker en Clever-ladeboks i din indkørsel
samt rabat på Clevers ladenetværk.

Med Clever Box får du bl.a.: 

  • Rabat på Danmarks største ladenetværk
  • Din egen intelligente Clever-ladeboks
  • Automatisk refusion af elafgift

Serviceaftale**
99 kr./md. 

 

Køb af ladeboks 
Installation: 8.999 kr.***
Udskiftning af ladeboks fra anden udbyder: 6.499 kr.****

læs mere om Clever Box

Ladeløsningen udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. 
*Clever One: Mindstepris i bindingsper. (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation. Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling. 
**Clever Box: Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 9.197 kr. 
***Installation: clever.dk/installation
****Krav til installation v. udskiftning: Clever.dk/udskift-ladeboks

sådan foregår tilbagebetaling og refusion af el-afgift

Har du Clever One med ladeboks derhjemme, lægger du i første omgang ud for strømmen fra ladeboksen. Hver måned får du automatisk penge tilbage fra Clever svarende til den mængde strøm, du har brugt på ladeboksen. Tilbagebetalingen udregnes efter elprisen fra kl. 23-06.

Har du Clever One med ladeboks, får du altså tilbagebetaling fra Clever, og har du Clever Box, får du månedlig refusion af elafgift.

Læs mere om forskellen på tilbagebetaling og refusion af elafgift:


læs mere

Clevers ladenetværk

Danmarks største ladenetværk giver dig fri adgang til strøm i hele landet. Du finder ladepunkterne, hvor du shopper, arbejder, i byerne og langs motorvejene – og selvfølgelig hjemme hos dig selv. Hver dag sætter Clever strøm til nye ladepunkter – og skal du have lynhurtig opladning, kan du lade på én af de mange lynladepunkter, der inden længe bliver til 1.000 lynladepunkter fra Clever.

Har du Clever One, er opladning på netværket inkluderet i dit abonnement, og har du Clever Box, får du rabat på opladning på netværket.

 

læs mere

spar penge, tid og CO2-aftryk med intelligent opladning

Med intelligent opladning slået til på ladeboksen derhjemme, kan du nemt lade din bil med et lavere CO2-aftryk, og når prisen på strømmen er lavere. Samtidig skubbes din opladning udenom elnettets travleste timer. Helt automatisk.

 

læs mere her

bliv inspireret af vores innovative elbiler

Det grønne valg

Vær med til at reducere støj og forurening når du køber en elbil fra Renault. I Danmark er vi så heldige, at meget af vores strøm kommer fra vedvarende energi.Derfor kan du oftest lade batteriet op med bedre samvittighed og køre helt emssionsfrit. Dermed er du med til at gøre en indsats for fremtidens generationer. Bykørsel har aldrig været bedre.

I dag er hele vores forhandlernetværk trænet i viden omkring elektrisk mobilitet, så de altid kan give dig den bedst mulige vejledning. der påfylder dine behov. Derudover, bestræber vi os også på at levere den bedste online-service, der vejleder dig i brugen af din bil til hverdag.Derfor vil du her på siden, kunne læse alt om produktet, opladning, vedligeholdelse af din elbil.