ladeløsninger

Renault Scenic E-Tech 100% electric

op til 335 km rækkevidde på 30 minutters opladning¹

Ved længere ture kan du genvinde op til 335 km WLTP-rækkevidde på 30 minutter på et DC-hurtigopladningspunkt. Scenic E-Tech 100% electric leveres med et kabel, der kan bruges på en vægladeenhed eller på en offentlig ladestation.

¹ WLTP-standard.

standardopladning på farten med AC opladningspunkter

Da næsten 90 % af alle ladepunkter i Europa anvender 22 kW eller mindre, vil du altid have mulighed for at oplade din bil. Scenics 22 kW oplader gør det muligt for dig hurtigt at oplade 50 % af din rækkevidde: ~ 2 timer på langrækkeviddebatteriet, ~1 time og 30 minutter på standardrækkeviddebatteriet.

løsninger til hjemmeopladning

installér din hjemmeopladningsløsning

Når du køber din Scenic E-Tech 100% electric, hjælper Mobilize Power Solutions dig med at installere din hjemmeopladningsløsning. Få et pristilbud uden overraskelser, skræddersyet til dine behov og uden begrænsninger. Vores teknikere installerer din opladningsløsning, før dit køretøj leveres, og inden for maksimalt 45 dage efter ordren er afgivet.

få glæde af smart opladning

Brug Mobilize Smart Charge til at genoplade på det bedste tidspunkt. Scenic E-Tech 100% electric oplades automatisk, når el-efterspørgslen er på sit laveste, for at reducere dit CO2-aftryk med den billigste og grønneste energi. Ved at planlægge din opladning uden for din energileverandørs spidsbelastningstidspunkter, får du attraktive priser og er med til at balancere energinettet. Din fleksibilitet bliver belønnet: Spor dine besparelser fra din app.

opladningsløsninger på vejen

få adgang til de bedste ladepunkter i nærheden

Ved at bruge Mobilize-ladekortet kan du nemt oplade din Scenic E-Tech 100% electric på det største europæiske offentlige opladningsnetværk. Når du er ude at rejse, finder My Renault-appen med det samme den nærmeste tilgængelige station - du kan endda finde ud af strømniveauet, opladningspriserne og den tilgængelige stikkontakttype. Følg den angivne rute og brug dit pas til at starte opladningen på stationen.