design

INDVENDIGT DESIGN

En digital skærm – i stedet for det indvendige bakspejl – viser det billede, der vises* af kameraet monteret bag på bilen. Så praktisk til versioner med paneler!

 

* på middel og lang afstand.

UDVENDIGT DESIGN

De asymmetriske bagdøre, som åbner 180°, giver Express Van en brugbar volumen på 3,3 m3 og en lastlængde på 1,91 m med en panelskillevæg, hvilket svarer til det bedste forhold mellem nyttelængde/samlet længde i sin klasse. Skydedørene i siden har en rekordstor åbning på 716 mm for nem adgang om bord. 

monteringer og ombygninger

12 V-stik

Har du brug for at anvende/oplade en mobil enhed inde i dit lastrum? Ikke noget problem! Der er et stik (12 V) inden for rækkevidde bag i din Express Van.

Skridsikkert trægulv

Vælg en brugerdefineret, skridsikker beklædning (9 mm) for at beskytte din Express Vans gulv.

Extended grip

Har du brug for at køre ind på en mudret byggeplads eller køre på en vanskeligt fremkommelig vej? Ingen grund til panik! Extended grip er en forbedret ESC-funktion. Når dette system kombineres med helårsdæk, får du en bedre trækkraft ved lav hastighed på en grund med blødt underlag (støv, hårdt sand, sne, våd jord osv.). Det er aktivt, indtil du når op på 50 km/t. Du kan aktivere det manuelt og fortsætte din kørsel uden at skride ud eller sidde fast.

ydeenve

Blue dCi 75

Den perfekte partner til at hjælpe dig med at styre dit budget! Denne 1,5 liter AdBlue®-turbomotor fås også med en manuel 6-trins gearkasse og giver et moment på 220 Nm. Nyd din kørsel, mens du reducerer brændstofforbruget. Vælg den førende eco-version med fartbegrænser til 100 km/t for at optimere dit brændstofforbrug og minimere din CO2-udledning. Vores vedligeholdelsesprogram, som anbefaler serviceeftersyn af din bil hvert 2. år eller efter 30.000 km*, hjælper dig med at bevare din Express Van i optimal stand.

Blue dCi 95

Denne 1,5 liter AdBlue®-turbomotor kombinerer effektivitet og køreglæde med sit imponerende moment på 240 Nm. Fås nu med en manuel 6-trins gearkasse. Vores vedligeholdelsesprogram, som anbefaler serviceeftersyn af din bil hvert 2. år eller efter 30.000 km*, hjælper dig med at bevare din Express Van i optimal stand.

tilbehør og udstyr

Tagbagagebærer i aluminium

Standard-anhængertræk

Forkromede huse på sidespejle og cover på dørhåndtag

Gulvmåtter i gummi

Always-on-bakkamera

Armlæn

versioner

Varevogn

Antal sæder: 2
Lastkapacitet (m3): 3,3