Er du klar til at opleve en helt ny måde at køre bil på?

Med Renaults elektriske teknologi udviklet af vores erfarne eksperter, med henblik på at skåne miljøet. Behagelig køreoplevelse, hurtig ladetid, lang rækkevidde og besparelser i din kørselsøkonomi... opdag alle fordelene ved en elbil fra Renault lige her.

Bliv inspireret af vores innovative elbiler

Vores eksperter er pionerer inden for elbiler og har udviklet en teknologi, der giver et væld af fordele. 

Det grønne valg

Det grønne valg

Vær med til at reducere støj og forurening når du køber en elbil fra Renault. I Danmark er vi så heldige, at meget af vores strøm kommer fra vedvarende energi.

 

Derfor kan du oftest lade batteriet op med bedre samvittighed og køre helt emssionsfrit. Dermed er du med til at gøre en indsats for fremtidens generationer. Bykørsel har aldrig været bedre.

 

Bliv klogere på opladning af din elbil

Udpræget køreglæde

Udpræget køreglæde

Lydløs, hurtig og vibrationsfri er bare nogle af de ting der giver dig øget køreglæde i vores elbiler.

 

Med den gode og gnidningsfri accelerationsevne vil du opleve at dine køreture bliver langt mere dynamiske og afslappende. Ingen anden motortype, kan hamle op med den behagelige følelse en tur i en elbil.

 

 

Læs mere om køreoplevelsen i en elbil

Det økonomisk fornuftige valg

Det økonomisk fornuftige valg

Når du bliver elbilsejer, vil du typisk opleve betydelige besparelser både på brændstof og vedligeholdelse. At lade din bil op er væsenligt billigere end at tanke traditionelt brændstof.

 

Derudover, har en elbil færre dele og et meget lavere niveau er slidtage. Sløjf din tandrem og vink farvel til de hyppige olieskift! Du kan endda drage fordel af gratis parkering i de fleste storbyer. 

Læs mere om de mange penge der er at spare med el

Ekspertisen bag vores el-teknologi

  • Modelprogram med Renault elbiler

Renault ekspertise i hjertet af din elbil

Der er fokus på el i vores strategier og innovationer, for at tage hånd om den nuværende og fremtidige generationers miljømæssige udfordringer. Med næsten 10 års erfaring indenfor udvikling, produktion og salg af elbiler er vi i besiddelse af alle redskaberne der kræves, for at lægge fundamentet for en grønnere transportsektor.

 

I dag er hele vores forhandlernetværk trænet i viden omkring elektrisk mobilitet, så de altid kan give dig den bedst mulige vejledning. der påfylder dine behov. Derudover, bestræber vi os også på at levere den bedste online-service, der vejleder dig i brugen af din bil til hverdag.

 

Derfor vil du her på siden, kunne læse alt om produktet, opladning, vedligeholdelse af din elbil.


Hvis du ønsker at blive klogere på hvordan Renault fokuserer fuldt ud på udvikling af bæredygtig transport, så læs mere på #EasyElectricLife

Ebiler: Det er mere end teknologi, det er en livsstil

Renault el-teknologi

Et frisk pust til din køreoplevelse

Du vil opleve at dine daglige køreture vil  føles fornyet og anderledes med en af vores elbiler. Den traditonelle brændstofmotor under motorhjelmen er blevet erstattet af et batteri, der leverer energi til en elmotor. Derfor er bilerne færdige med udstødningsrør og udsender ikke mere forurenende gasser. Samtidig tillader højkapacitets-batteriet dig at køre hundredvis af kilometer på en enkelt opladning.

 

Vores elbiler er også blandt de mest teknologisk forbundne biler og du kan "Z.E. connected services", fra din telefon kan styre din opladning, ruteplanlægger, service  og meget mere.

Få mere at vide om, hvordan vores elbiler fungererOpdag Z.E. connected-services

Modelprogram

Vores elbiler

Opdag alle fordelene ved bilerne i vores el-modelprogram.

ZOE
Fra 224.990 kr.
ZOE Go R110 - 52 kWh
KANGOO Z.E.
Fra 231.551 kr.
KANGOO Z.E. Kangoo Z.E. Power Plus
MASTER Z.E.
Fra 378.900 kr.
MASTER Z.E. Master Z.E. Plateau L2 3,1T

Alle dine spørgsmål om elmotorer

Har du flere ubesvarede spørgsmål om elbiler? Det er i orden. Vi har alle svarene her.

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide