image

Renault elbiler

Innovation har altid været en væsentlig del af Renaults DNA. Med Renault Z.E.-modelprogrammet kan du få mere at vide om vores udvalg af elbiler, som kombinerer miljømæssig ansvarlighed med køreglæde. Parat til at træde ind i en ny verden?

ZOE
Fra 224.990 kr.
ZOE Go R110 - 52 kWh
KANGOO Z.E.
Fra 231.551 kr.
KANGOO Z.E. Kangoo Z.E. Power Plus
MASTER Z.E.
Fra 378.900 kr.
MASTER Z.E. Master Z.E. Plateau L2 3,1T

Et bredt udvalg af elbiler

En nul-emissions-minibus til udbringning eller en 2-personers elbil til den miljøvenlige shoppetur. Vores elbiler genopfinder urban mobilitet for at leve op til forventningerne hos private og erhvervskunder. Bybiler, lastbiler, quadricycles, varevogne osv. Vælg den elbil fra Renault, der er designet til dig.

Øg kvaliteten af dine køreture med vores elbiler

Jævn, stille og nul-emissions-kørsel, stærk acceleration, ingen forstyrrende lyde eller gear, der skal skiftes... Optimer kvaliteten af dine køreture og oplev køreglæde takket være fordelene hos vores elbiler. Tag et skridt ind i fremtiden og opdag en ny måde at opleve kørsel på med Renault.

 

Se mere om din Renault elbils online-tjenester

Hvem har sagt, at det var vanskeligt at køre en elbil? Bevar forbindelsen og planlæg nemt din nul-emissions-køretur! På parkeringspladser, i indkøbscentre, på din arbejdsplads og selvfølgelig derhjemme... Find din nærmeste ladestander og få fordel af mange løsninger til opladning af din elbil.

 

#EasyElectricLife.
Vidste du at Groupe Renault er #1 på elektriske køretojer i Europe? Læes mere om vores visioner om en verden med elbiler. 

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide