FRIHED TIL AT KØRE OG LADE, SOM DU VIL

Clever er fremtidens mobilitet i dag. En enkel og fleksibel løsning til en hverdag på farten, hvor strømmen til din bil altid er lige ved hånden. Med Clever er det aldrig et spørgsmål, om batteriet er halvt tomt eller halvt fyldt. Når du har en ladeboks installeret hjemme, kan du nemlig køre hver dag i møde med fornyet energi. Og med adgang til hele Clevers ladenetværk, er du fri til at køre og lade som du vil.

Start dagen på et fuldt batteri
Den grønne omstilling betyder også nye vaner omkring opladning. Derfor har vi indtænkt opladning fra Clever som en naturlig del af et nybilskøb.
Med et abonnement fra Clever, har du opladning lige ved hånden - både når du er hjemme, og når du er på farten.

Renault har valgt Clever som partner, så opladning til din elbil eller plug-in hybridbil er lige ved hånden.

CLEVER UNLIMITED

CLEVER UNLIMITED

Opladning når det passer dig
– på farten, på arbejdet, på indkøbsturen eller derhjemme.

Clever er et univers af opladning, der gør det nemt at køre i elbil. Vi installerer Clevers intelligente ladeboks hos dig, samtidig med at du får adgang til opladning på Clevers offentlige ladenetværk – Danmarks største

 

Læs mere

OPLADNING UDE OG HJEMME MED CLEVER UNLIMITED

Med Clever Unlimited får du:

 • Adgang til Danmarks største ladenetværk
Opladning når det passer dig – på farten, på arbejdet, på indkøbsturen eller derhjemme.
• Installation og lån af Clevers intelligente ladeboks
• Intelligent opladning tilpasset dig, der tager højde for både elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning
  • Clevers app med overblik over ladepunkter og ladeforbrug
• Automatisk tilbagebetaling når du lader hjemme på en del af dine strømomkostninger, som du betaler til din el-leverandør**.
• Mulighed for rabat med Clever Power
• 24/7 kundesupport 

Månedlig abonnementspris fra 01.01.23.
Prisen består af et grundabonnement + et variabelt og forbrugsbaseret energitillæg.***
Tillægget beregnes som den del af den gns. md. strømpris, som overstiger 2,25 kr., x dit kWh-forbrug
Grundabonnement til elbil: 749 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.
Grundabonnement til plugin-hybridbil: 369 kr. frem til 31.03.23. Herefter 449 kr.

Månedlig abonnementspris frem til 31.12.22.
Elbil: 749 kr. + midlertidigt energitillæg****: 690 kr.
Plugin-hybridbil: 369 kr. + midlertidigt energitillæg****: 390 kr.

Installation af Clevers ladeboks:
Elbil/Plug-in hybrid: 7.500 kr.*

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + installation

CLEVER UNLIMITED NETWORK

CLEVER UNLIMITED NETWORK

Clever Unlimited Network er til dig, der ønsker at lade på hele Clevers netværk, og ikke har mulighed for at få en ladeboks installeret på din privatadresse – fx hvis du bor i lejlighed.

Med Clever Unlimited Network får du opladning på hele Clevers ladenetværk. Og med Clevers app kan du altid finde den nærmeste ledige lader.

 

Læs mere

FÅ ADGANG TIL DANMARKS STØRSTE LADENETVÆRK MED CLEVER UNLIMITED NETWORK

Clever Unlimited Network:

 • Adgang til Danmarks største ladenetværk
• Mulighed for at lade på job, når du handler, på giga- og
lynladestationer og ved masser af offentlige ladepunkter.
Lynladestationer skabt til meningsfulde pauser, mens du lader

Clevers app med overblik over ladepunkter og ladeforbrug
• 24/7 kundesupport 

 

Månedlig abonnementspris fra 01.01.23.
Prisen består af et grundabonnement + et variabelt og forbrugsbaseret energitillæg.***
Tillægget beregnes som den del af den gns. md. strømpris, som overstiger 2,25 kr., x dit kWhforbrug

Grundabonnement til elbil: 625 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.
Grundabonnement til plugin-hybridbil: 245 kr. frem til 31.03.23. Herefter 449 kr.

Månedlig abonnementspris frem til 31.12.22.
Elbil: 625 kr. + midlertidigt energitillæg: 690 kr.****
Plugin-hybridbil: 245 kr. + midlertidigt energitillæg: 390 kr.****

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Afhænger af startdato og beregnes som 2 xabonnementspris + 2 x energitillæg

Installation af Clevers ladeboks og tilbagebetaling

Når du har bestilt Clever Unlimited hos din Renault forhandler, sørger Clever for at installere ladeboksen hos dig, og sikrer, at du kommer godt i gang.

Når du lader på Clevers ladeboks hjemme, lægger du i første omgang selv ud for strømmen til opladning, da strømmen fra ladeboksen kommer fra din egen eltavle. Det vil sige, at du betaler for din husstands strømforbrug, inklusiv strømforbruget på ladeboksen, til din elleverandør.

Hver måned tilbagebetaler Clever et beløb til dig for den mængde strøm, du har brugt på opladning via ladeboksen.Tilbagebetalingen udregnes som et gennemsnit af den pågældende måneds samlede elpris (dvs. spotpris, afgifter,tariffer og moms) i Danmark fra kl. 23-06. Det betyder, at tilbagebetalingen afviger fra dine faktiske strømomkostninger, som er afhængige af din elaftale og tidspunktet du lader.

Slip for tilbagebetalingen ved at kombinere dit opladningsabonnement med strømproduktet Clever Power, hvor Clever automatisk trækker ladeboksens strømforbrug fra din elregning.Du kan læse mere på clever.dk/opladning-hjemme-og-paa-farten/tilbagebetaling/

Læs mere

FORSTÅ CLEVERS ENERGITILLÆG

Variabelt og forbrugsbaseret energitillæg på Clevers abonnementer

Europa står overfor en regulær energikrise med historisk høje elpriser, og Clever har derfor været nødt til at indføre et energitillæg til deres abonnementer.

Det nuværende energitillæg ophører den 31. december og erstattes af et variabelt og forbrugsbaseret energitillæg, som følger den gennemsnitlige elpris (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) for måneden over 2,25 kr./kWh og dit månedlige strømforbrug. Prisen vil derfor ændre sig fra måned til måned.

Det er en løsning, der afspejler markedet med stigende elpriser og belønner dem, der har mulighed for at spare på energien. Det kalder Clever opladning med omtanke. Du betaler ikke energitillæg, hvis elprisen er under 2,25 kr./kWh i gennemsnit i den pågældende måned. Læs mere og se beregningseksempler

 

Læs mere

Clevers ladenetværk

Laderne i netværket tilbyder forskellige ladehastigheder – fra normal opladning til lynopladning – og du kan nemt lade el- og plug-in hybridmodeller på dem alle. Mange af ladestanderne har fastmonterede ladekabler, hvor andre kræver, at du medbringer dit eget ladekabel. Du starter nemt opladningen ved brug af din ladebrik, som du får i din velkomstpakke fra Clever.

Du finder ladestanderne i byerne, ved virksomheder, indkøbscentre, trafik knudepunkter og langs motorvejene –og netværket får hele tiden nye og hurtigere ladestandere. Der er aldrig langt til den nærmeste ladestander, og du finder den nemt i Clevers app, hvor du også kan tjekke, om ladestanderen er ledig.


Læs mere

BLIV INSPIRERET AF VORES INNOVATIVE ELBILER

Det grønne valg

Vær med til at reducere støj og forurening når du køber en elbil fra Renault. I Danmark er vi så heldige, at meget af vores strøm kommer fra vedvarende energi.Derfor kan du oftest lade batteriet op med bedre samvittighed og køre helt emssionsfrit. Dermed er du med til at gøre en indsats for fremtidens generationer. Bykørsel har aldrig været bedre.

I dag er hele vores forhandlernetværk trænet i viden omkring elektrisk mobilitet, så de altid kan give dig den bedst mulige vejledning. der påfylder dine behov. Derudover, bestræber vi os også på at levere den bedste online-service, der vejleder dig i brugen af din bil til hverdag.Derfor vil du her på siden, kunne læse alt om produktet, opladning, vedligeholdelse af din elbil.

Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.
*Installation: privatadresse i DK; ekstraomk. kan forekomme, fx. ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv.
**Tilbagebetaling: hver md. tilbagebetaler Clever et beløb til dig for den mængde strøm, du har brugt på opladning via ladeboksen hjemme: Tilbagebetaling = dit kWh-forbrug X gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) i DK kl. 23-06 den pågældende md. Du betaler for hele din husstands strømforbrug til din ellevarandør, inkl. forbruget på Clevers ladeboks. Dækningen af dine strømomk. til opladning afhænger af din elaftale og tidspunktet du lader. Se: clever.dk/tilbagebetaling.
***Variabelt og forbrugsbaseret energitillæg fra 01.01.23: pålægges hvis den gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) er over 2,25 kr./kWh i DK den pgl. md. Tillæg = den del af den gns. md. strømpris/kWh, som overstiger 2,25 kr./kWh x dit md. kWh-forbrug, se: clever.dk/energitillaeg
****Midlertidigt energitillæg frem til 31.12.22: pga. høje strømpriser. Se mere: clever.dk/energitillaeg