design

indvendigt design

Instrumentbrættets vandrette panel smelter sammen med førerens område. Easy Link-multimediesystemet med Android Auto™ og Apple CarPlay™-spejling hjælper dig med at bevare forbindelsen. Når anden og tredje sæderække tages ud, har du et lastrum på 6 m³. Brugervenlighed, teknologi og design er i forreste række om bord i Trafic Combi. 

udvendigt design

Nyt lodret front og ikonisk C-Shape LED-forlygter... Den nye version af Trafic Combi er en hyldest til dynamisk design, med sin nye Carmine Red-farve og 17" fælge.

teknik

Smart cockpit

Trådløs telefonoplader, easy life-skuffe, XXL kopholder, EASY LINK-system om bord med mere... Træd ind i et helt nydesignet interiør, og nyd din komfortable nye kabine.

køreassistancesystemer

Trafic Combi er udstyret med en række køreassistancesystemer for din egen og dine passagerers sikkerhed. Gør manøvrering nem med parkeringsassistance, og drag fordel af advarsel om kørebaneafvigelse, adaptiv fartpilot og aktivt nødbremsesystem (AEBS) for kørsel med ro i sindet.

kørekomfort

Udvalget af motorer er udstyret med start-stop-teknologi og er i overensstemmelse med de seneste forureningsbekæmpende standarder, Euro 6D-Full. Du kan vælge mellem vores manuelle gearkasse (150 hk) eller 6-trins automatgear med dobbeltkobling EDC (150 hk eller 170 hk). De vil øge din komfort og reaktionsevne ved at give dig jævne og hurtige gearskift.

ydeevne

Blue dCi 150


For dig er alt et spørgsmål om alsidighed! Blue dCi 150 motoren er skabt til dig! Denne 2 liters turbomotor kombinerer komfort og reaktionsdygtighed med et moment på 350 Nm. Vælg en 6-trins manuel version eller en automatisk 6-trins EDC gearkasse med dobbeltkobling for optimal køreglæde. Når den er kombineret med AdBlue®-teknologi, giver den dig reaktionsevne og effektiv kørsel, samtidig med at den også reducerer dine CO2-emissioner.

Blue dCi 170 EDC

Drag fordel af endnu mere effekt og øget køreglæde med denne 2 liters Blue dCi 170 EDC turbomotor. EDC-versionen med et 6-trins automatgear med dobbeltkobling bliver bakket op af et moment på 380 Nm og 170 hk. Den er designet til at kombinere alle fordele ved automatisk og manuel gearkasse, idet den er reaktionsdygtig i enhver situation. Få styr på dine CO2-emissioner med den integrerede AdBlue®-teknologi.

dimensioner

Passer Trafic Combi ind i min garage?

Længde, højde, bredde, osv. Se dimensionerne i detaljer.

 

tillbehør

Tilpas din Trafic Combi, så den passer til din smag med vores udvalg af tilbehør.

Aftageligt anhængertræk uden værktøj


Tværgående tagbøjler

Cykelholder til anhængertræk

Gulvmåtter i gummi

Isofix Duoplus autostol

Induktionsuplader

versioner

Trafic Combi

TRAFIC COMBI L1H1 dCi 150hk S/S
Vælg som: Diesel

Trafic Grand Combi

TRAFIC COMBI L2H1 dCi 150hk S/S
Vælg som: Diesel

Trafic SpaceClass

TRAFIC COMBI SpaceClass dCi 150hk S/S
Vælg som: Diesel