Renault erhvervskøretøjer

Er dit køretøj en væsentlig del af dit erhverv? Lastbil, pickup, ombygget varevogn, tipvogn, minibus, quadricycle ... Opdag vores store modelprogram med erhvervskøretøjer og find den, der passer bedst til kravene inden for dit erhverv. 

KANGOO Express
KANGOO Express
Fra 151.977 kr.
Se
Ny KANGOO Z.E.
Ny KANGOO Z.E.
Fra 231.551 kr.
Se
Ny TRAFIC
Ny TRAFIC
Fra 226.303 kr.
Se
Ny MASTER
Ny MASTER
Fra 227.400 kr.
Se
Ny MASTER Z.E.
Ny MASTER Z.E.
Fra 378.900 kr.
Se
Ny MASTER Chassi
Ny MASTER Chassi
Fra 200.600 kr.
Se

Et bredt udvalg af erhvervskøretøjer

Håndværkere, cateringfirmaer, butiksejere... Spiller dit køretøj en vigtig rolle i driften af din virksomhed? Vores erhvervskøretøjer kan konfigureres i hundrede forskellige versioner og giver mange muligheder for tilpasning til din specifikke erhvervsaktivitet. Det er op til dig at vælge!

 

Køretøjer designet til at leve op til erhvervsdrivendes forventninger

Udvendigt design, indvendigt udstyr, kunde-ombygninger, tilbehør og specifikke services... Vores erhvervskøretøjer er designet til at leve op til kravene inden for dit erhverv. De er både fleksible og komfortable – vælg et erhvervskøretøj, der er designet til at tilpasse sig dine forpligtelser og forenkle din hverdag.

 

Oplev innovation med Renault-modelprogrammet med erhvervskøretøjer

Erhvervskøretøjer eller elbiler... Hvorfor vælge? Renault har gjort innovation til sin prioritet og fokuseret på at berige og skabe afveksling i sit modelprogram med erhvervskøretøjer. Oplev to erhvervskøretøjer, der fås i Z.E. versioner, og vælg ansvarlig og miljøvenlig udbringning.

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk. | Administrer cookies -|Få mere at vide