Renault erhvervskøretøjer

Er dit køretøj en væsentlig del af dit erhverv? Lastbil, pickup, ombygget varevogn, tipvogn, minibus, quadricycle ... Opdag vores store modelprogram med erhvervskøretøjer og find den, der passer bedst til kravene inden for dit erhverv. 

KANGOO Z.E.
Fra 231.551 kr.
KANGOO Z.E. Kangoo Z.E. Power Plus
KANGOO Express
Fra 131.470 kr.
KANGOO Express Kangoo 1.5 dCi 80 Access L1
TRAFIC
Fra 182.561 kr.
TRAFIC T29 L2H1 2.0 dCi 120
MASTER
Fra 196.250 kr.
MASTER T33 L2H2 dCi 135 (uden S&S)
MASTER Z.E.
Fra 378.900 kr.
MASTER Z.E. Master Z.E. Plateau L2 3,1T
MASTER Chassi
Fra 151.200 kr.
MASTER Chassi T35 L3 2.3 dCi 135 DB CAB

Et bredt udvalg af erhvervskøretøjer

Håndværkere, cateringfirmaer, butiksejere... Spiller dit køretøj en vigtig rolle i driften af din virksomhed? Vores erhvervskøretøjer kan konfigureres i hundrede forskellige versioner og giver mange muligheder for tilpasning til din specifikke erhvervsaktivitet. Det er op til dig at vælge!

 

Køretøjer designet til at leve op til erhvervsdrivendes forventninger

Udvendigt design, indvendigt udstyr, kunde-ombygninger, tilbehør og specifikke services... Vores erhvervskøretøjer er designet til at leve op til kravene inden for dit erhverv. De er både fleksible og komfortable – vælg et erhvervskøretøj, der er designet til at tilpasse sig dine forpligtelser og forenkle din hverdag.

 

Oplev innovation med Renault-modelprogrammet med erhvervskøretøjer

Erhvervskøretøjer eller elbiler... Hvorfor vælge? Renault har gjort innovation til sin prioritet og fokuseret på at berige og skabe afveksling i sit modelprogram med erhvervskøretøjer. Oplev to erhvervskøretøjer, der fås i Z.E. versioner, og vælg ansvarlig og miljøvenlig udbringning.

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide