image

7 personers bil fra Renault

Store familiebiler med plads til alle, er ikke altid lige nemt at finde, men hos Renault gør vi alt for at gøre familielivet lettere.

Find din bedste 7 personers bil hos Renault

7-personers-biler opfylder et meget ukompliceret men stort behov: biler med mere plads og til flere passagerer. At en bil har 7 sæder betyder ikke nødvendigvis, at det er en god bil, men hos Renault har alle vores biler med 7 sæder (eller mere) et højt niveau af sikkerhed og komfort, samtidigt med, at de ser godt ud.

Vælg en smidig, komfortable og billig 7 personers bil

Renaults biler med 7 sæder tilbyder smidighed, komfort og de bedst mulige køreegenskaber, som du ellers ofte må undlade med større biler. Samtidig har vores 7-personers-biler et rummeligt og innovativt interiør med plads til hele familien. I vores 7-personers-biler rejser du derfor komfortabelt, ligegyldigt om du sidder på forsædet eller bagsædet.

renault grand scenic 7 personers bil

Født med 7 sæder

Renault GRAND SCENIC

Den nye Renault Grand Scenic er født som en 7-personers-bil med de klassiske 3 rækker. Med den nye MPV har Renault redefineret konceptet familiebil og taget det til helt nye højder. Fyldt med den nyeste teknologi lever denne bil, med 7 sæder, op til de høje krav for sikkerhed, der skal til for at opnå 5 stjerner i Euro NCAP. GRAND SCENIC er også den billigste 7 personers bilen i vores sortiment.

 

UDFORSK GRAND SCENIC