• Startpris


Tiltrækkende design

Det er umuligt ikke at falde for Renault GRAND SCENIC Limited. 17" fælge, sorte forlygtemasker, LED-kørelys, tonede ruder, blanke, sorte sidespejle, krom-badges og "Limited"-dørkarme... Lad din stil skinne igennem!

Vælg ekstrem komfort...

Gå ikke på kompromis. Læderrat som standard, dobbeltzone klimaanlæg, elektronisk parkeringsbremse, bakkamera... Hver eneste køretur bliver til en førsteklasses oplevelse i en Renault GRAND SCENIC Limited.

... og oplev effektivitet

Renault GRAND SCENIC Limited leveres med et udvalg af økonomiske, højtydende benzin- og dieselmotorer. For at opfylde alle dine præferencer kan du vælge mellem en 6-gears manuel gearkasse og en automatisk EDC-gearkasse med dobbeltkobling.


Skiller sig ud fra mængden

Få stor fornøjelse af stylingen af Renault GRAND SCENIC Bose® Edition. Med dens 17" sorte diamantskårne aluminiumsfælge, dens Starry Black-sidespejle og Bose®-signaturen på dens frontvinger er den indbegrebet af sportslig elegance.

For dine sansers skyld

Bose® Energy Efficient Series-lydsystemet fører dig med på en utrolig musikalsk oplevelse. Dets 9 højttalere, indbygget subwoofer og digital forstærker betyder, at du vil få en unik lydoplevelse.

En ny måde at rejse på

Træd ind i et raffineret interiør, der er i perfekt harmoni med Bose®-filosofien. De blanksorte detaljer fuldender det rummelige interiør, og det perforerede læderrat og Bose®-dørlister angiver tonen.