Med elegancen fra vores sportsvognsprogram

Det ydre design af den nye MEGANE R.S. Line skiller sig ud med sine sensuelle linjer, F1-spoilere fra R.S. Line modellerne, dens endnu mere atletiske bagkofanger og de 17 ”og 18” R.S. fælge.

Inde i kabinen er det tydeligt du befinder dig i R.S. modellen. Her vil du blandt andet opleve kulstofindsatser, racer læderrat med det markante R.S. Logo, sportspedaler i aluminium og Alcantara sportssæder. En unik bil med et unikt design, der som hos alle vores andre populære sports modeller kombinerer det sportslige og sofistikerede i et flot design.


Den elegante og alsidige familiebil

Tasker, skoletasker, kufferter eller delene til et nyt klædeskab....er det trængt med pladsen? Med sine brede muskuløse skuldre, nedre slanke linjer og rekord lange lastelængde er du med en nye MEGANE Sport Tourer garanteret en familiebil, som udover at være praktisk, også har et elegant og sportsligt design.

Som noget nyt vil du kunne få MEGANE Sport Tourer med som E-TECH Plugin Hybrid, som vil give dig alle fordelene af en elbil såsom hurtig acceleration og elektrisk kørsel. Samtidig kan du dog nyde hybridmotorens alsidighed og ikke lade dig begrænse på længere ture, hvor benzinmotoren tager over. Sæt dig ind og nyd turen i fulde drag.


Har du lyst til at se mere?