image

E-TECH: hybrid til alle

Vi bygger videre på vores el-ekspertise, og i 2020 vil vi være i stand til at tilbyde et udvalg af hybridmotorer til vores modeller.

Et kompromiløst hybrid tilbud

E-TECH-hybrid

Som pionerer inden for elbiler, har vi udviklet den innovative og eksklusive E-TECH-teknologi. Den er beskyttet af 150 patenter, og den har givet os mulighed for at udvikle to typer hybride motorer indtil videre:

 

  • E-TECH Hybrid: En hybrid hvor din elektriske og traditionelle brændstof motor fungerer i sammenspil for optimal ydelse. En motor der uden kabel-tilslutning som lader under kørslen.
  • E-TECH Plug-in Hybrid: Vores genopladelig hybrid som nemt oplader ved hjælp af ladestik derhjemme eller i byen.

 

Vores E-TECH-teknologi giver dig: 

 

  • Maksimal el-kørsel
  • Maksimal køreglæde
  • Den enestående alsidighed ved vores flagskibs modeller, som starter med den nye Renault CLIO.
  • Derudover, vil du også kunne opleve vores Plug-in genopladelige teknologi på den nye CAPTUR i og MEGANE 2020.

E-TECH: det hybride tilbud

Den nye Renault CLIO E-TECH: en kombination af elektrisk hybridteknologi og den alsidighed du kender fra CLIO.

Op til 80% elektrisk kørsel

thumbnail

Takket være E-TECH teknologien, kan du køre elektrisk helt op til 80% af tiden i byen og være sikker på at have 100% elektrisk acceleration - hvor du ellers normalt har øget brændstofforbrug og forurening.

Op til 40% reducering i brændstofforbrug

thumbnail

Vores E-TECH hybrid motor kan hjælpe dig med at reducere dit forbrug af brændstof med helt op til 40% i bedste tilfælde. Det betyder at du oftest kan spare rigtig mange penge, specielt ved bykørsel i forhold til en traditional brændstofmotor.

Hidtil uset reaktionsevne

thumbnail

Takket være E-TECH teknologien og vores mange års forskning i motorsport og sammenspil mellem benzin og elektrisk kørsel, vil du have øjeblikkelig responstid ved start og uovertruffen acceleration i dette biltype segment. 

  • thumbnail

Læs mere om E-TECH-teknologi

E-TECH Plug-in Hybrid: Vores genopladelig hybrid

Den nye CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid: Vores urbane SUV vil være tilgængelig med vores genopladelige hybrid motor.

CAPTUR E-TECH Plug-in

Den nye CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid tilbyder uovertruffen alsidighed. Ved blandet kørsel er rækkevidden over 45 km på rent elektrisk kørsel*.

 

Ved bykørsel er rækkevidden på ren el op til 65 km *. I denne SUV kan foretage det meste af din daglige kørsel uden at forbruge en eneste dråbe traditionel brændstof. På samme tid er du klar til weekendens udflugter uden nogen begrænsninger på rækkevidden.

 

E-TECH Plug-in Hybrid kombinerer en benzinmotor med to elektriske motorer og en virkelig innovativ gearkasse. Ny CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid drager fordel af teknologi baseret på vores mange årige ekspertise inden for elektriske køretøjer og formel 1. Teknologien muliggør optimeret kørsel på elektricitet kombineret med maksimal køreglæde.

 

E-TECH Plug-in Hybrid vil snart også være tilgængelig for nye MEGANE Sport Tourer.

 

*I henhold til WLTP-kørecyklus er kørsel på elektricitet muligt op til 135 km / t.

Opdag endnu flere Renault-teknologier

Renault EASY DRIVE

For kørsel med fuldstændig sindsro

Oplev Renault EASY DRIVE
Renault ActiveSafety

Din sikkerhed er vores prioritet

Oplev sikkerhed by Renault
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide