image

Renault EASY DRIVE

Kør med ro i sindet med vores køre- og parkeringassistentteknologier såsom EasyPark Assist.

Vores køreassistent

Vores teknologier hjælper dig med at holde en passende afstand.

Køreassistent på motorvejen og i trafikken

Køreassistenten på motorvejen

Kør ud i trafikken med fuldstændig sindsro! Køreassistenten hjælper dig med at regulere din hastighed og holde en sikker afstand såvel som din vognbane. I trafikpropper fungerer systemet ved at styre fuldt stop af bilen.

Adaptiv fartpilot

Adaptiv fartpilot

Hav styr på din afstand til den forankørende bil. Systemet sætter en minimumsafstand, der skal opretholdes, og betjener bremsen, når afstanden er for lille, og betjener omvendt speederen, når der fri bane.

På veje og motorveje, dag og nat

Vær altid opmærksom med vores køreassistentsystemer

Head-up-display

Head-up-display

Hold øjnene på vejen! Hastighed, navigation, køreassistent... Hold dig opdateret med alle kørselsoplysninger takket være HD-skærmen, der sidder over instrumentbrættet og kan trækkes ind. 

Fartpilot – hastighedsbegrænser

Fartpilot – hastighedsbegrænser – Renault EASY DRIVE

Hav styr på din hastighed takket være vores system med fartpilot og hastighedsbegrænser. Brug ratbetjeningerne til at sætte en maksimal hastighed og undgå at overtræde hastighedsgrænserne. 

Automatisk skift mellem fjernlys og nærlys

Automatisk skift mellem fjernlys og nærlys

Optimer din brug af fjernlys, så den passer til kørselsforholdene, og undgå at blænde andre bilister. Systemet, som er udstyret med et kamera øverst på forruden, analyserer lyskilder og skifter automatisk mellem fjernlys og nærlys i forhold til lys- og trafikforhold.

Vores parkeringsassistentsystemer

Det er nemt at parkere ved hjælp af vores teknologier

EasyPark Assist – Håndfri parkering

EasyPark Assist – Renault EASYDRIVE

Lær at holde af parallelparkering! Dette halvautomatiske parkeringsassistentsystem måler den tilgængelige plads og udfører manøvreringen ved hjælp af sensorer foran, bag og på siden af bilen. Du skal bare betjene speeder, bremser og gear. EasyPark Assist kan også hjælpe dig med at forlade din parkeringsplads… Bare sig til!

Bakkamera

Bakkamera

Udfør dine bakmanøvrer i fuld sikkerhed! Så snart du starter manøvren, vil bakkameraet sende et billede til multifunktionsskærmen af det, der findes bag bilen, mens drejelinjer på skærmen hjælper dig med at undgå forhindringer og kollisioner. 

360° kamera

360° kamera – Renault EASYDRIVE

Drag fordel af et 360° kamera med visning i realtid for nemt at undgå forhindringer omkring køretøjet, selv på fortovet, og parkér uden problemer på selv de mindste pladser. 

Kontrol af afstand foran / bag / i siden under parkering

360° kamera – Renault EASYDRIVE

Til hjælp ved parkering advarer systemet føreren om afstanden til forhindringer omkring bilen, selv om de ikke er synlige, takket være lydsignaler, som bliver hurtigere og hurtigere, når bilen nærmer sig til forhindringerne. 

Se brugerguiderne til vores køretøjer

Har du brug for flere oplysninger?

Renault Easy Connect

Bevar forbindelsen under din kørsel

Opdag Renault EASY CONNECT
Sikkerhed by Renault

Din sikkerhed er vores prioritet

Opdag sikkerhed by Renault