image

Online-services til erhvervsdrivende

Gør din forretning eller styringen af din bilpark mere enkel med vores udvalg af online-services.

 

Optimer styringen af din bilpark

Renault EASY CONNECT til bilpark

Renault EASY CONNECT, Bilpark

Renault hjælper dig med at optimere din bilpark med takket være Renault EASY CONNECT til bilpark, økosystemet med online-services specifikt udviklet til bilparker.


Brug Renaults telematik til at forbinde dig med din bilpark og indsamle data såsom dine køretøjers kilometertal, mekaniske advarsler, kørestil, opfølgning af forbrug og GPS-positioner.

 

Skrid til handling for at reducere dine udgifter og administrative byrder, beskytte dine chauffører og reducere dine forurenende emissioner ved at optimere brændstofforbruget, antallet af kørte kilometer og antallet af aktive køretøjer.

Gør det nemmere at styre din bilpark

Renault, styring af bilpark

Reducer dine administrative byrder

Renault EASY CONNECT, Bilpark

Optimer udgifterne til din bilpark

Renault EASY CONNECT, Bilpark

Du kan forbedre dine chaufførers sikkerhed og deres data

Renault EASY CONNECT, Bilpark

Styrk din miljøpolitik

Er du interesseret?

Mød vores partnere

EASY CONNECT, Bilpark

  • RCI Bank and Services, "køreklar" løsning til bilpark,
  • Kuantic,
  • Mastenaut,
  • Optimum Automotive,
  • TomTom Telematics. 

 

Køretøjerne skal udstyres med telematiske enheder for at få et globalt overblik over din bilparks aktivitet. Renault EASY CONNECT til bilpark giver en sikker og overkommelig konnektivitet. 

R.ACCESS

En ny generation af webservice, R.ACCESS tillader fjernbetjening af et køretøj. Du kan endda bruge din smartphone til at åbne din bil! Se alle de muligheder og fordele, du får med R.ACCESS-servicen.

Er du vant til en opkoblet bil?

R.Access er en teknisk service udviklet til biludlejningsfirmaer (kort- og langsigtet leje) og bildelere. Det er en webbaseret service, der giver dig kontrol over dørene og mulighed for at blokere en opkoblet Renault. Ideel til at give adgang til dine køretøjer døgnet rundt

 

Du skal blot integrere R.ACCESS i dit styringsværktøj og skabe en brugergrænseflade (websted, smartphone-app ...) for at give adgang til dine køretøjer.

 

For at opkoble din bilpark skal dine køretøjer ved bestillingen være for-udstyret med muligheden for installation af online-services eller R-LINK-multimedietabletten og et håndfrit kort.

Renault EASY CONNECT, Bilpark til erhvervsdrivende

Er du interesseret?

Se også ...

Renault EASY CONNECT

Renault EASY CONNECT

Bevar nemt forbindelsen under kørslen

Oplev
multimedieservices

Multimedieservices

Træd ind i en verden af services

Oplev
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk. | Administrer cookies -|Få mere at vide