image

R-LINK 2-system

Vi gør det nemt at rejse! 

 

Udstyr, funktioner, services, opdateringer, kompatibilitet.

Find alle oplysninger i forbindelse med dit R-LINK  2-multimediesystem. 

7" eller 8,7'' touchskærm

7" eller 8,7'' touchskærm

R-LINK 2-multimediesystemet er udstyret med en bred 7" eller 8,7'' lodret touchskærm med en grafisk grænseflade, der minder om tablets, og dokumenteret holdbarhed.

 

Præcise bevægelser og en perfekt integrering i instrumentbrættet giver optimal sikkerhed under kørslen. 

ECO Drive

ECO Drive

Se en rapport over dine køreture og gode råd om kørsel for at optimere dit brændstofforbrug.

R-LINK 2-stemmegenkendelse

 R-LINK 2-stemmegenkendelse

Brug stemmegenkendelsessystemet via ratbetjeningerne til at starte en rute til et af dine foretrukne bestemmelsessteder, ringe til en kontakt i din telefonbog, som er tilgængelig i Bluetooth, eller skifte radiostation. Lad systemets stemme guide dig.

Systemtilpasning

Vælg den brugerdefinerbare startside til dit system. Administrer din profil og gem alle dine præferencer: lydstyrke, justering af bakspejl, justering af sæde, foretrukne radiostationer, parrede telefoner.

R-LINK 2-simulator
R-LINK 2-multimediesystem – Renault Easy Connect

Apple CarPlay™ til R-LINK 2*

Apple CarPlay™ til R-LINK 2*

Find de bedste apps, som er installeret på din iPhone (iPhone 5 og iOS7 og derover) og godkendt til kørsel af Apple, på den store R-LINK 2-skærm.  Forbind din iPhone med USB-stikket ved hjælp af det godkendte kabel for at lytte til din musik. Du kan læse og indtale beskeder, foretage opkald eller starte en rute på en nem måde.


Husk at aktivere mobildata for at drage fordel af Apple CarPlay ™
i bilen.

 


* Fås afhængigt af model og produktionsdato.

Android Auto™ til R-LINK 2*

Android Auto™ til R-LINK 2*

Find de bedste apps, der er udviklet specifikt til brug under kørsel, på din smartphone med Android 5 eller derover. Google Maps guider dig på R-LINK 2's store skærm. Du kan også indtale beskeder og hurtigt få adgang til din foretrukne musik.


Glem ikke at aktivere din telefons mobildata og at tilslutte USB-kablet foran med et kabel af høj kvalitet.


* Fås afhængigt af model og produktionsdato.

Kontrolpanel til aircondition, køreassistent med mere

På din touchskærm kan du justere temperaturen med stor præcision, klare parallelparkering uden besvær med Park Assist® og få nem adgang til lyd- og videokilder takket være 2 tilgængelige USB-stik og Bluetooth i bilen.

 

Afhængigt af Renault-model og udstyrsniveau kan du vælge omgivende belysning og kørefunktion blandt 4 forprogrammerede Multi Experience-funktioner: neutral, øko, komfort eller sport.

Renault R-LINK 2-skærm
3D-kort – Renault Easy Connect

3D-kort

Nyd en enestående komfort på dine køreture med realistiske 3D-kort på din 8,7" skærm med høj billedopløsning, som viser bygninger og interessepunkter. 

TomTom trafikoplysninger i realtid

TomTom Traffic dækker 99 % af vejnettet i realtid: Appen henter over 350 millioner begivenheder indtruffet på vejene med en pålidelighed på op til 100 meter og bliver opdateret hvert andet minut.  

 

Venter du på levering af din nye Renault udstyret med R-LINK 2? Drag fordel af gratis TomTom Traffic i 36 måneder.

Video TomTom trafikoplysninger i realtid
Multimediesystem – Renault Easy Connect

Highway Services – Gør din kørsel på motorveje mere smart

Highway Services er din ideelle ledsager på motorvejen De gør din kørsel på motorveje mere smart, når de kombineres med din bils navigationssystem. Brugerfordele omfatter effektivitet og besparelse af tid og penge.

 

Highway Services sikrer, at du kører i den rigtige vognbane i forhold til din betalingsmåde, når du skal betale vejafgift, oplyser dig på forhånd om, hvilke faciliteter der findes på motorvejens servicestationer (produkter og services), så du kan planlægge dine stop.

 

Appen giver dig også mulighed for at modtage direkte advarsler om hændelser, der opstår på den motorvej, du kører på: stærk trafik, ulykker, osv.

 

Highway Services giver dig ligeledes mulighed for at give serviceydelserne på motorvejen en karakter (renhed og service) og se scorer, så du kan vælge at besøge det bedste sted.

 

Dine personloplysninger på Highway Services

 

Highwa Services kræver en digital tilslutning, som tilbydes af "TomTom TRAFFIC og Konnektivitetspakken".

Svar på alle dine spørgsmål om R-LINK 2

R-LINK 2 e-Store

Tilføj til dit udvalg af online-services fra vores online-store.

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk. | Administrer cookies -|Få mere at vide