Opladning på Danmarks største ladenetværk med Clever Unlimited Network

Clever Unlimited Network giver dig adgang til Clevers offentlige ladenetværk - Danmarks største. Det er en stærk løsning for dig, som eksempelvis bor i lejlighed og derfor ikke kan få en ladeboks installeret derhjemme.
Med Clevers app kan du nemt finde næste ledige ladepunkt, uanset om det er rundt om hjørnet, hvor du handler, ved dit arbejde eller i byerne. Du får optimale betingelser for at køre tværs over landet med vores hastigt voksende netværk af giga- og lynladestationer, hvor du kan lade, når du har brug for energi i en fart.

Stationerne er ikke bare skabt til at give alle elbilister lynhurtige opladninger. De skal også kunne inspirere til meningsfulde pauser, hvor design, natur og teknik går op i en højere enhed – altid med fuld omtanke for det omkringliggende miljø.

Med Clever Unlimited Network er opladningen med dig hele vejen. Nu og i fremtiden.

Danmarks største ladenetværk
-Vores ladenetværk er allerede vidtstrakt, og hver eneste dag udvider vi og gør klar til fremtiden.

Opladning der passer dig
-Uanset om du er hjemme, på job, på farten eller på indkøbstur kan du altid lade på Clevers offentlige ladestandere.

Hurtigt videre med lynladere
-Kør nemt tværs over landet med vores netværk af giga- og lynladestationer. Stationerne – der kommer flere og flere af –er placeret i de vigtigste trafikknudepunkter, så du altid er hurtigt videre på farten.

Meningsfulde pauser
-Clevers lynladestationer er ikke bare skabt til at give alle elbilister lynhurtige opladninger. De skal også kunne inspirere til meningsfulde pauser, hvor design, natur og teknik går op i en højere enhed.

Clever Unlimited Network – Priser

Opladning på Clevers offentlige ladenetværk

Månedlig abonnementspris fra 01.01.23.
Prisen består af et grundabonnement + et variabelt og forbrugsbaseretenergitillæg**. Tillægget beregnes som den del af den gns. md.strømpris, som overstiger 2,25 kr., x dit kWh-forbrug

Grundabonnement til elbil: 625 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.
Grundabonnement til plugin-hybridbil: 245 kr. frem til 31.03.23.Herefter 449 kr.

Månedlig abonnementspris frem til 31.12.22.
Elbil: 625 kr. + midlertidigt energitillæg***: 690 kr.
Plugin-hybridbil: 245 kr. + midlertidigt energitillæg***: 390 kr.

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg

 

Download prisliste her

Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.
*Tilbagebetaling: hver md. tilbagebetaler Clever et beløb til dig for den mængde strøm, du har brugt på opladning via ladeboksenhjemme: Tilbagebetaling = dit kWh-forbrug X gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) i DK kl. 23-06 denpågældende md. Du betaler for hele din husstands strømforbrug til din ellevarandør, inkl. forbruget på Clevers ladeboks.Dækningen af dine strømomk. til opladning afhænger af din elaftale og tidspunktet du lader. Se: clever.dk/tilbagebetaling.
**Variabelt og forbrugsbaseret energitillæg fra 01.01.23: pålægges hvis den gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tarifferog moms) er over 2,25 kr./kWh i DK den pgl. md. Tillæg = den del af den gns. md. strømpris/kWh, som overstiger 2,25 kr./kWh xdit md. kWh-forbrug, se: clever.dk/energitillaeg
***Midlertidigt energitillæg frem til 31.12.22: pga. høje strømpriser. Se mere: clever.dk/energitillaeg