image

Elbiler til virksomheder

Handler din virksomhed ansvarligt? Så vis stolt frem og kør på 100% elektricitet!

 

En af de bedste metoder til at fremvise din virksomhedfs miljøansvar, er ved at omdanne jeres vognpark til elbiler. Med udvalget af elbiler fra Renault får du en virkelig god energieffektivitet uden at gå på kompromis med ydeevnen. Vores mål er at hjælpe jer med at udvikle virksomheden, samtidig med at i hjælper med at skabe et bedre miljø.

Kangoo ZE

Renault KANGOO Z.E.

Renault KANGOO Z.E. tilbydes nu med 100% eldrift og kan bruges på mange forskellige måder. Den er robust, alsidig, letkørt, kompakt og stilren. Derudover tilbydes forskellige muligheder for at gøre den endnu mere effektiv.

Opdag Kangoo Z.E

Nye Renault ZOE

Renault ZOE har en række tekniske nyskabelser, og giver dig en lang rækkevidde for pengene. Den opfylder alle krav til en god bil ved at kombinere innovation, besparelser og køreglæde.

Opdag Ny ZOE

Derfor skal din virksomhed køre på el

KANGOO ZE

Administrer dine udgifter

En elbil er ikke dyrere at køre end en konventionel bil. Tværtimod, faktisk. Takket være de reducerede vedligeholdelsesomkostninger vil du spare penge.

Kør ansvarligt 365 dage om året

I takt med, at konventionelle biler mange steder ikke længere må bruges i bymidter, er elbiler nu blevet et reelt alternativ for erhvervskunder.

Kangoo Z.E.

Vælg en fremtidssikret løsning

Elbilen er et direkte svar på de miljø- og støjproblemer, der findes i byerne i dag. Kørsel med eldrift betyder, at du kører ansvarligt, hvilket også forbedrer dit image og dit negative aftryk på miljøet omkring dig.

Kangoo ZE

Få skattefordele

Skift til eldrift, så du samtidig kan drage fordel af en række skattefordele, der gør valget lettere. Så hvorfor vente? Skift til eldrift.

Opladningsfaciliteter

Har du brug for at oplade din elbil? Det kan ikke være lettere!

Få mere at vide om løsninger for let opladning af din Renault Z.E

Renault KANGOO

Din virksomheds bilpark

Er du en erhvervskunde, lokal myndighed eller bilparkkunde? Vi har løsninger for installation af opladningsfaciliteter. Flere ladestandere, høj effekt... vi har svar på alle behov. 

Offentlige opladning

Find nemt en ladestander til din elbil. Med vores interaktive kort kan du se hvilke standere, der er tilgængelige i nærheden. Du kan også planlægge dine køreture eller se åbningstider og hvilke opladningsmuligheder, der tilbydes. Vi har tænkt på alt for at gøre dit liv lettere. Hvad venter du på?

ALLE OFFENTLIGE OPLADNINGSLØSNINGER
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide