image

Firmabiler

Ny Renault MEGANE Sport Tourer
E-TECH 160 Plug-in hybrid

Få hurtig levering på din næste plug-in hybrid og til 2020-priser!

Beskatningspris: 247 997 kr*

inkl. moms og leveringsomkostninger

4 grunde til at vælge E-TECH plug-in hybrid
MEGANE E-TECH kan oplades hjemme eller på en offentlig ladestation.
E-TECH plug-in biler er udstyret med en 9,8 kWh (400 V) batteri med en rækkevidde på op til 65 km*
Kontroller batteriniveauet i den nye MEGANE E-TECH ved hjælp af MY Renault-appen.
Nyd reducerede opladningsomkostninger sammenlignet med benzin /diesel

*WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures) ved bykørsel  

UDSTYR

Den nye MEGANE Sport Tourer har så meget at byde på ud over at være en hybrid!

En slank silhuet, et komfortabelt interiør, et modulopbygget bagagerum... Den helt nye MEGANE Sport Tourer E-TECH PLUG-IN HYBRID har det bedste ved MEGANE Sport Tourer med alle fordelene ved en hybrid.

Renault MEGANE ST Plug-in hybrid interiør

Tre kørefunktioner (Pure, MySense og Sport) giver dig mulighed for at tilpasse atmosfæren om bord i din stationcar. Indstil den omgivende belysning og juster motorens lyd nøjagtigt, som du vil have det. I PURE-funktion kan du køre fuldt elektrisk med en hastighed på op til 135 km/t. Skift til MySense eller Sport for at drage fordel af E-SAVE-funktionen, som sikrer et minimalt batteriniveau på 40 %.  

MEGANE ST Plug-in hybrid interiør

Vis ladestationernes beliggenhed på kortet, og programmér opladning af dit batteri på en nem måde direkte på din EASY LINK 9,3” touchskærm. På din brugerdefinerbare 10,2” førerskærm kan du styre batteriniveauet og nemt finde vores innovative kørselsassistancesystemer og navigationsoplysninger.

Renualt Plug-in hybrid laderkabler

Gør opladning så let som ingenting! Hvad enten du er hjemme, på arbejde eller ved en offentlig ladestander... programmér din opladning via dit MY Renault-område eller dit EASY LINK-multimediesystem. Oplad din nye MEGANE Sport Tourer E-TECH PLUG-IN HYBRID på kun 3 timer ved en offentlig ladestander eller 4-6 timer med dit hjemmekabel.

MY Renault

Log ind på dit MY Renault-område for at se dit batteriniveau, programmere opladning eller forvarme passagerrummet i din nye MEGANE Sport Tourer E-TECH PLUG-IN HYBRID til den optimale temperatur via din smartphone.

MEGANE E-TECH

100% elektrisk rækkevidde op til 65 km (WLTP *)

E-TECH opladningshybrider har et 9,8 kWh (400 V) batteri med en rækkevidde på op til 65 km (WLTP) * i fuldt elektrisk tilstand ved bykørsel. Ved at kombinere to elmotorer med en forbrændingsmotor kan E-TECH-biler starte helt på elektricitet uden at skulle stole på forbrændingsmotoren. Med dette batteri med højere kapacitet er det en ren fornøjelse at køre en hybrid.

 

* I henhold til WLTP-kørecyklus. Kørsel på elektricitet er mulig op til 135 km / t.

Ladda din nya Renault MEGANE ST E-TECH Plug-in hybrid

Oplad batteriet under kørsel

Renault E-TECH plug-in-hybrider har batterier med højere kapacitet, der oplades ved regenerativ bremsning. Men for at være i stand til at udnytte alle funktionerne fuldt ud, skal du slutte dem til en strømkilde og oplade dem som elbiler.


Opladningshybrider kan tilsluttes en strømkilde i en offentlig ladestation, der er placeret i nogle parkeringshuse, ved bilbassiner, servicesteder langs motorveje og også hos nogle forhandler.


Programmer opladningen fra MY Renault eller EASY LINK multimediesystemet. Oplad den nye MEGANE Sport Tourer E-TECH PLUG-IN HYBRID på kun 3 timer på en offentlig ladestation eller mellem 4-6 timer med kablet derhjemme.

Kontroller tilgængeligheden af ​​din forhandler, da nogle modeller kan have begrænsninger i antal, optioner eller salgsperiode.

 

*Forbrug 76,9 km/l, 29 g/km CO2 (bl. kørsel WLTP). Tilbuddet gælder biler indregisteret senest 31/12/2020. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide