Den nye CLIO E-TECH

Alt det du forventer af en CLIO, med alle fordelene fra hybrid

  • Renault CLIO E-TECH - hybrid bybil
  • Renault CLIO E-TECH - hybrid bybil
  • Renault CLIO E-TECH - hybrid bybil

Vil du have et smugkig før alle andre på den nye CLIO hybrid?

Op til 80% elektrisk kørsel i byen

Oplev elektrisk hybrid kørsel som aldrig før. Den nye CLIO Hybrid kombinerer ved hjælp af vores multi-funktion gearkasse, den traditionelle brændselmotor med en elektrisk motor - teknologi som er udviklet gennem vores mange års erfaring i Formel 1. Udover hurtig start og acceleration samt støvsvag kørsel, betyder det også, at du vil kunne køre dine ture i byen på elektricitet, i helt op til 80% af tiden.*

 

*I henhold til Worldwide Harmonized Ligh vehicles Test Procedure (WLTP) kørsel (blandet kørsel).

Effektiv både i byen og på motorvejen

Ved at vælge en hybrid kan du forbruge du op til 40% mindre brændstof*, sammenlignet med konventionelle benzinmotorer, når du kører på motorvejen eller i byerne. Du kan også køre med ro i sindet i din nye CLIO E-TECH, da det ikke er en plug-in hybrid. Med den nye CLIO E-TECH behøver du derfor ikke at bekymre dig om distancen på dine ture. Du får fremragende distance, uden behov for elektriske ladestandere - kombineret med den komfort og oplevelse du forventer fra den nye CLIO.

 

*I henhold til Worldwide Harmonized Ligh vehicles Test Procedure (WLTP) kørsel (blandet kørsel).

Nyskabende køreoplevelse

Den nye CLIO E-TECH hybrid kan give dig et spændende sug i maven takket være dens kombinerede 140 hestekræfter. Den elektriske motorers øjeblikkelige reaktionsevne sammenholdt med den automatiske Multi-funktions gearkasse vil du oplevede at bilen giver dig en hurtig acceleration og et jævnt gearskifte. Derudover kan meget af oplevelsen i kabinen, såsom farver og display udseendet, skræddersyes med vores MULTI-SENSE tilstande - det giver en mere personlig køreoplevelse.

Hold dig opdateret på salget af den nye CLIO E-TECH Hybrid!

E-TECH: Hybrid for alle!

Som følge af Renaults ekspertise inden for Z.E. elektriske motorer og formel 1, er E-TECH den seneste hybridløsning fra Renault. Den teknologi er selvfølgelig en del af vores ikoniske nye CAPTUR, CLIO og nye MEGANE. En teknologi der før kun var for de få udvalgte, er nu blevet tilgængelige for alle, E-TECH teknologi tilbyder en helt ny køreoplevelse som du ikke har prøvet den før!

Læs mere om E-tech teknologien
CLIO E-TECH Hybrid

Mens du venter på den nye Renault CLIO E-TECH

Renault CLIO

Ny CLIO

Den forførende, smukt designede og velkendte bybil.

Easy life

EASY LIFE

E-TECH teknologien i detaljer.