Den nye Renault MEGANE

Den nye MEGANE kommer til at tilbyde dig en helt unik køreoplevelse med op til 4 forskellige versioner (Hatchback, Sport Tourer, R.S. Line og R.S Trophy). De kan selvfølgelig alle sammen tilpasses fuldstændig til dig og Sport Tourer kommer ligeledes til at være tilgængelige som genopladelig E-TECH plugin-hybrid.

  • Ny MEGANE reveal
  • Ny MEGANE
  • Ny Renault MEGANE

Kunne du tænke dig at blive en af de første til at se mere af den nye MEGANE?

Renault C-shape lyssignatur

Et sofistikeret fransk design som du kender det..

Harmonelle linjer, den allerede ikoniske Renault C-Shape lyssignatur med sine LED Pure Vision lygter fortil, samt 100% LED baglygter. Derudover, har kofangeren og frontgrillen fået et markant mere maskulint og kantet udseende, som kombineret med enten 16, 17 eller 18" fælge giver et den et forførende og levende design. Det elegante design vil med andre ord, uden tvivl skabe beundring i gadebilledet.

Ny MEGANE -  10,2" førerskærm

...med et high-tech føresæde...

I den nye MEGANE vil du finde det bedste teknologi Renault har et byde på. Med sin 10,2" førerskærm, samt den store 9,3" EASY LINK multimediaskærm har du adgang til alt du har brug for - herunder CarPlay™

 

Sikkerheden er ligeledes altid med som passager i den nye Megane som indeholder:

  • Motorvejs- og trafik assistent 
  • Stop & Go adaptiv fartpilot
  • Vognbaneskift-alarm
  • AEBS aktiv nødbremse med fodgænger og cyklist registrering
  • Alarmsystem til detektion af træthed
Ny MEGANE -  E-TECH Plug-in hybrid

...der fornyer din køreglæde.

Den nye MEGANE viser sin alsidighed med sin genopladelige E-TECH Plug-in hybrid teknologi*, der kombinerer en 1,6L benzinmotor med 2 elektriske motorer. Til daglig kørsel og de kortere ture kan du vælge elektrisk kørsel og nyde den behagelige stilhed, samtidig med at elmotoren giver dig en enestående accelerationssevne (op til 65 km på el i byen). Skal du på en længere tur behøver du ikke bekymre dig om batteriet, da du blot kan benytte dig af benzin motoren.

 

*Udelukkende tilgængelig på Sport Tourer-versionen ved lancering.

Den nye MEGANE R.S. Line model

Med elegancen fra vores sportsvognsprogram

Det ydre design af den nye MEGANE R.S. Line skiller sig ud med sine sensuelle linjer, F1-spoilere fra R.S. Line modellerne, dens endnu mere atletiske bagkofanger og de 17 ”og 18” R.S. fælge.

Ny MEGANE R.S Line

Sportsligt interiør

Inde i kabinen er det tydeligt du befinder dig i R.S. modellen. Her vil du blandt andet opleve kulstofindsatser, racer læderrat med det markante R.S. Logo, sportspedaler i aluminium og Alcantara sportssæder. En unik bil med et unikt design, der som hos alle vores andre populære sports modeller kombinerer det sportslige og sofistikerede i et flot design.

Ny MEGANE R.S Line kabin

Den nye MEGANE Sports Tourer

Ny MEGANE Sports Tourer

Den elegante og alsidige familiebil

Tasker, skoletasker, kufferter eller delene til et nyt klædeskab....er det trængt med pladsen? Med sine brede muskuløse skuldre, nedre slanke linjer og rekord lange lastelængde er du med en nye MEGANE Sport Tourer garanteret en familiebil, som udover at være praktisk, også har et elegant og sportsligt design.

 

Som noget nyt vil du kunne få MEGANE Sport Tourer med som E-TECH Plugin Hybrid, som vil give dig alle fordelene af en elbil såsom hurtig acceleration og elektrisk kørsel. Samtidig kan du dog nyde hybridmotorens alsidighed og ikke lade dig begrænse på længere ture, hvor benzinmotoren tager over. Sæt dig ind og nyd turen i fulde drag.

Hold dig opdateret på nyheder om lanceringen af den nye MEGANE

Mens du venter på den nye MEGANE

Ny CLIO

Vores personbiler

Se alle vores biler fra de store MPV'er til vores minibiler.

GÅ PÅ OPDAGELSE
Renault E-TECH

Læs mere om vores E-TECH teknologi

Opdag vores hybrid motorer som er lavet til alle typer af mennesker.

UDFORSK