Det er let at lade din Renault elbil op!

Se vores opladningsløsninger

At oplade din elbils batteri er det samme som at fylde en tank op med benzin eller diesel. Forskellen er, at du kan gøre det derhjemme. Og du kan tage afsted hver morgen med et fuldt opladet batteri!

Offentlig opladning

Find dine ladestandere

Find nemt en ladestander til din elbil. Med vores interaktive kort kan du se hvilke standere, der er tilgængelige i nærheden. Du kan også planlægge dine køreture eller se åbningstider og hvilke opladningsmuligheder, der tilbydes. Vi har tænkt på alt for at gøre dit liv lettere. Hvad venter du på?

Opladning derhjemme

Oplad din elbil derhjemme

Ønsker du at lade din Renault elbil op derhjemme? Det kan ikke være lettere! Du skal bare forbinde din elbil med en særlig stikkontakt. Stikket skal monteres af en autoriseret el-installatør og giver dig fuld opladning på omkring 4 til 10 timer.

Wallbox

Wallbox

Vil du kunne lade din elbil hurtigt op? Vi anbefaler et 3,7 kW hjemmeopladningsstik*. Når din Renault elbil er forbundet med et stik ved hjælp af det medfølgende mode 3 kabel, får du en fuld opladt bil i løbet af omkring 4 timer. En udendørs installation er mulig med den vandtætte version.

 

* Hjemmeopladningsstikket skal monteres af en autoriseret el-installatør.

Gå endnu længere...

Få mere at vide om Renault Z.E.

Renault elbiler

Elbiler fra Renault

Vælg et grønnere alternativ

Om vores elbiler
Renault ZOE

Renault Z.E. services

Oplev løsningerne fra Renault Service, og slap helt af med din elbil.

OPLEV RENAULT Z.E. SERVICES