image

Renault Konfigurator

Vores målsætning? At skabe en bil, der passer til dig. Design, farve, udstyr, tilbehør... Tilpas din bil, så den passer til din smag og dine krav ved hjælp af vores Renault Konfigurator.

Vi tager forbehold for pris- og afgiftsændringer. Venligst tjek prislister for gældende 1.januar 2021-priser.

Træd ind i Renault-bilernes verden

Ny CAPTUR
ZOE
Ny CLIO
KADJAR
KANGOO Z.E.
KANGOO Express
TRAFIC
MASTER
MASTER Z.E.
MASTER Chassi
ZOE
KANGOO Z.E.
MASTER Z.E.
Ny MEGANE R.S.

Konfigurer din Renault, så den passer til dine behov...

For at nå vores målsætning er alle vores biler tilgængelige i en række versioner, som kombinerer udstyr og tilbehør for at tilbyde dig den bil, der bedst passer til din profil og dine forventninger. Det er op til dig at vælge din!

 

... og dine behov.

Karosseri, fælge, betræk, mærkater, farver... Er du helt din egen? Det er din Renault også! Vælg din stil indvendigt og udvendigt, fremhæv din karakter og tilpas din Renault efter dine ønsker.

 

Vælg en model, og bestil en Renault-prøvekørsel

Vælg den ønskede model blandt vores udvalg af biler, så du straks kan drage fordel af det komplette tilbud af muligheder, som vores Renault Konfigurator tilbyder. Og bagefter? Få en Renault-oplevelse og bestil en prøvetur med din valgte bil.

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide