Med Clever skal du aldrig bekymre dig om, hvor og hvornår du kan få strøm på din elektriske Renault. Lad på farten, ved supermarkeder og shoppingcentre, i byerne og på arbejdspladsen - og selvfølgelig derhjemme. 

Ladeløsninger til ethvert behov

Med Clever har du altid strøm inden for rækkevidde til din nye Renault. Få fuld tryghed og vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme i indkørslen, eller køb din egen ladeboks med elafgiftsrefusion. Du bestemmer - og uanset hvad, får du fri adgang til Danmarks største ladenetværk.

Hvilket produkt skal jeg vælge?

 

Clever One

Til dig, der vil have opladning på abonnement med eller uden ladeboks.

Med Clever One får du bl.a.: 

  • Fri opladning på Danmarks største ladenetværk
  • Mulighed for installation og lån af Clevers ladeboks
  • Danmarks højeste tilbagebetalingssats

Abonnement
Elbil:799 kr./md. + evt. energitillæg
Plugin-hybridbil: 449 kr./md. + evt. energitillæg

Installation og leje af ladeboks
7.500 kr

Læs mere Clever One

                     

Clever Box

Til dig, der vil betale for det, du lader på din egen ladeboks.

Med Clever Box får du bl.a.:

  • Rabat på Danmarks største ladenetværk
  • Din egen ladeboks 
  • Automatisk refusion af elafgift

Serviceaftale
99 kr./md.

Installation og køb af ladeboks:
10.999 kr.

Læs mere om Clever Box

 

Hent Prisliste

Ladeløsningen udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.


*Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave-eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation

**Clever One: Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + evt. installation
Energitillæg: Hvis den gennemsnitlige indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg
Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den månedlige tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.  

***Clever Box: Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 11.197 kr.

Clever Power gør det endnu nemmere at være elbilist

Clever er også et elselskab. Og vælger du at samle din strøm til både bil og bolig hos Clever, bliver livet som elbilist en del nemmere. Du slipper nemlig for udlæg til din ladeboks hjemme, fordi Clever trækker ladeboksens strømforbrug fra på din el-regning.

 

Læs mere

SÅDAN FOREGÅR TILBAGEBETALING OG REFUSION AF EL-AFGIFT

Har du Clever One med ladeboks derhjemme, lægger du i første omgang ud for strømmen fra ladeboksen. Hver måned får du automatisk penge tilbage fra Clever svarende til den mængde strøm, du har brugt på ladeboksen. Tilbagebetalingen udregnes efter elprisen fra kl. 23-06.

Har du Clever One med ladeboks, får du altså tilbagebetaling fra Clever, og har du Clever Box, får du månedlig refusion af elafgift.

Læs mere om forskellen på tilbagebetaling og refusion af elafgift:


Læs mere

Clevers ladenetværk

Danmarks største ladenetværk giver dig fri adgang til strøm i hele landet. Du finder ladepunkterne, hvor du shopper, arbejder, i byerne og langs motorvejene – og selvfølgelig hjemme hos dig selv. Hver dag sætter Clever strøm til nye ladepunkter – og skal du have lynhurtig opladning, kan du lade på én af de mange lynladepunkter, der inden længe bliver til 1.000 lynladepunkter fra Clever.

Har du Clever One, er opladning på netværket inkluderet i dit abonnement, og har du Clever Box, får du rabat på opladning på netværket.

 

Læs mere

Spar penge, tid og CO2-aftryk med intelligent opladning

Med intelligent opladning slået til på ladeboksen derhjemme, kan du nemt lade din bil med et lavere CO2-aftryk, og når prisen på strømmen er lavere. Samtidig skubbes din opladning udenom elnettets travleste timer. Helt automatisk.

 

LÆS MERE HER

BLIV INSPIRERET AF VORES INNOVATIVE ELBILER

Det grønne valg

Vær med til at reducere støj og forurening når du køber en elbil fra Renault. I Danmark er vi så heldige, at meget af vores strøm kommer fra vedvarende energi.Derfor kan du oftest lade batteriet op med bedre samvittighed og køre helt emssionsfrit. Dermed er du med til at gøre en indsats for fremtidens generationer. Bykørsel har aldrig været bedre.

I dag er hele vores forhandlernetværk trænet i viden omkring elektrisk mobilitet, så de altid kan give dig den bedst mulige vejledning. der påfylder dine behov. Derudover, bestræber vi os også på at levere den bedste online-service, der vejleder dig i brugen af din bil til hverdag.Derfor vil du her på siden, kunne læse alt om produktet, opladning, vedligeholdelse af din elbil.

*Abonnementet udbydes af Clever A/S.Læs mere på clever.dk/vilkaar.

Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg: Hvis den gns. indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg