image

Renault Sport Series

Nyd de helt særlige øjeblikke, som motorsporten giver dig.

  • Renault Sport series – racerløbets start
Formel Renault

Formel Renault

Fra de er 16 år gamle står unge og lovende racerkørere over for en meget konkurrencepræget verden. De skal forstå, hvordan en racerbil fungerer for at øge dens ydeevne og lære at modstå presset under løbet. I Formel Renault lærer de hurtigt de basale ting inden for deres profession bag rattet i en enkeltsædet racerbil drevet af 2,0-L motorer med 16 ventiler, som giver 210 hk med en 7-gears sekventiel gearkasse og ratbetjeninger.

 

Det gamle ordsprog, der siger, at det tager en sæson at lære og endnu en sæson at vinde, forekommer lidt forældet nu. Formel Renault blev grundlagt for 45 år siden og har altid holdt distancen, parat til at leve op til skiftende behov for de unge racerkørere, der kommer fra gokart eller andre indledende discipliner. Gennemsnitsalderen for at starte en karriere i Formel 1 er faldet drastisk i de seneste år, og træningens længde er derfor også reduceret. Formel Renault fungerer som en køreskole for enkeltsædede racerbiler og afslører eller bekræfter meget hurtigt de unge racerkøreres talent.

Renault CLIO Cup

Renault CLIO Cup

Door-to-door racerløb er altid underholdende, og mange af jer nyder vores CLIO Cup-modeller. Siden lanceringen af den legendariske R8 Gordini Cup i 1966 og til stor glæde for publikummet, har Renault Sport konstant været til stede på banerne i Europa og resten af verden. Og vi har ikke til hensigt at standse her! I 2017 vil vi bygge videre på vores succes ved at organisere 8 nationale CLIO Cup-løb: Frankrig, Storbritannien, Spanien, Italien, Benelux, Skandinavien, Centraleuropa og Kina. 

 

Vores fire generationer af CLIO Cup, som er anerkendt for deres ydeevne, driftssikkerhed og pladsforhold, har været en stor succes med tusindvis af solgte biler siden 1991. Nu arver CLIO Cup al styrken ved CLIO R.S 200 EDC med en 1,6 L turbomotor med direkte indsprøjtning, som giver 220 hk med et konstant moment på 270 Nm, kombineret med en sekventiel gearkasse med ratmonteret paddle-shift. Nok til at booste dens ydeevne endnu mere!

Renault CLIO R3T Trophy

Renault CLIO R3T Trophy

I 2017 kan teamene vælge at deltage i et nationalt mesterskab i fire europæiske zoner: Frankrig, Alperne, Italien og den Iberiske Halvø Ud over den tekniske support, der ydes til alle rallyets kunder, og rallyets sportslige jævnbyrdighed, giver CLIO R3T Trophy førerne en solid erfaring.

 

På det mekaniske plan afslører CLIO R3T sine fordele med eksklusive for-og bagaksler. De nye justerbare støddæmpere og mange justeringer giver alle kørere mulighed for at finde den balance, der vil give dem mulighed for at konkurrere i alle typer terræner. Udstyret med en 6-gear sekventiel gearkasse og snart paddle-shift ved rattet, har CLIO R.S. 200 EDC 1.6-L motorblokken fået særbehandling. Som et resultat heraf giver den en enestående ydeevne med en effekt på 242 hk og et moment på 480  Nm.

Renault Sport er også...

 Renault F1 team

Kernen af vores sportsaktiviteter

Renault F1 Team

Oplev Renault F1 Team
Renault MEGANE R.S.

Renault Sport-modelprogrammet

Renault MEGANE R.S.

Oplev ydeevnen af Renault MEGANE R.S.
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide