Formula Renault

Unge og lovende racerkørere står over for en meget konkurrencepræget verden, fra de er 16 år gamle. De skal forstå, hvordan en racerbil fungerer for at øge dens ydeevne og lære at beherske presset fra løbet. I Formula Renault lærer de hurtigt den basale viden i deres erhverv bag rattet i en enmands-racerbil, der drives af 2,0 liters 16-ventilmotorer, som yder omkring 210 hk med sekventiel gearkasse med 7 gear og ratbetjeninger.

Det gamle ordsprog der siger, at det tager en sæson at lære og endnu en sæson at vinde, forekommer lidt forældet nu. Formula Renault blev grundlagt for 45 år siden og har altid holdt distancen, parat til at leve op til de skiftende behov for unge racerkørere, der kommer fra gokart eller andre indledende discipliner. Gennemsnitsalderen for at starte en karriere i Formel 1 er faldet drastisk i de seneste år, og træningens længde er derfor også reduceret. Formula Renault fungerer som en køreskole for enmands-racerbiler og afslører eller bekræfter de unge racerkøreres talent meget hurtigt.

 

Alle gysene fra tribunen

Følg med os på en af de smukkeste baner i Europa, og få en unik oplevelse med motorsporten behind-the-scene. Alle hemmelighederne bag paddock-området og pitlane vil blive afsløret.

Tribunen er åben for alle. Showet kører altid videre på banen og i landsbyen. Der venter et væld af overraskelser forude!

Renault CLIO Cup

Hvis du har en svaghed for door-to-door racing (tæt kørsel), vil du nyde CLIO Cuppen. Siden lanceringen af den legendariske R8 Gordini Cup i 1966 og for din fornøjelses skyld, har Renault Sport konstant været til stede på banerne i Europa og resten af verden. Og vi har ikke til hensigt at standse her! I 2017 vil vi bygge videre på vores succes ved at organisere 8 nationale CLIO Cup-løb: Frankrig, Storbritannien, Spanien, Italien, Benelux, Skandinavien, Centraleuropa og Kina. 

Vores fire generationer af CLIO Cup er anerkendte for deres ydeevne, pålidelighed og overkommelige pris. De har haft stor succes med flere tusinde modeller solgt siden 1991. CLIO Cup har arvet styrken fra CLIO R.S 200 EDC med en 1,6 liters turbomotor med direkte indsprøjtning, som yder 220 hk og et konstant moment på 270 Nm, kombineret med en sekventiel gearkasse med paddle-shift (rat-gearskifte). Nok til at stimulere dens ydeevne endnu mere!