Helt nye ARKANA SUV

Den nye Renault ARKANA

Når SUV luksus møder hybridteknologi

Den nye Renault ARKANA
  • Renault ARKANA SUV coupé

Den nye hybrid SUV

  • Renault ARKANA SUV coupé R.S. Line

Et opsigtsvækkende design

Den helt nye ARKANA kombinerer slanke linjer med en robust stil. Den har en skrånende taglinje, en høj frihøjde, dækplader foran og bag, samt høje hjulkasser ligesom en klassik SUV. En strømlinet silhuet, der skiller sig ud ved første øjekast.

Oplev et endnu stærkere design der vækker følelser, med Renault Sport R.S. Line versionen. Fald for den eksklusive Metallic Sort farve, det sportslige kølergitter, 18” sorte letmetalfælge med røde detaljer og dobbelt udstødningsrør…

  • ARKANA SUV coupé Smart Cockpit

Et førersæde hvor komfort og teknologi går hånd i hånd

Sæt dig godt til rette i den helt nye ARKANA’s smarte og moderne førersæde og nyd en brugervenlig og høkteknologisk køretur. Tag dine spæde skridt frem mod en førerløs køretur, med Renault EASY DRIVE. Slap helt af takket være en komfortabel og sikker kørsel ved hjælp af vores køreassistancesystemer.

 

Oplev, hvordan MULTI-SENSE systemet kan skræddersys til dine behov. Bevar forbindelsen med EASY LINK-multimediesystemet og Google adressesøgning. Du vil elske at køre den, ligegyldigt hvilken situation du er i.

  • Renault ARKANA E-TECH HYBRID

E-TECH HYBRID teknologi for en endnu mere fornøjelig køretur

Oplev den nye køreoplevelse og en unikke stil. Den helt nye ARKANA er bygget på vores innovative E-TECH HYBRID teknologi, som stammer direkte fra vores motorsportshold og er den perfekte blanding af dynamik, komfort og høj ydeevne.

 

Med de to elektriske motorer og multifunktions-automatgearet vil op til 80% af din kørsel i bymiljøer, foregå på el.  Den helt nye ARKANA’s intelligente batteri, lader op ved regenerativ bremsning eller mens du kører. Derfor har du altid strøm på batteriet, som giver dig omgående reaktionsevne og effektiv kørsel, mens du sparer op til 40 %* af brændstoffet, sammenlignet med en lignende benzinmotor.

 

Selv benzinversionerne er mere brændstofeffektive takket være det 12 volt-hybridsystem kombineret med 1,3L turbomotoren. Det sikrer et hybrid-niveauder reducerer CO₂-emissioner og brændstofforbrug, samtidig med en ultimativkomfort og en gnidningsfri kørsel.

*WLTP i bykørsel (under forbehold af endelig godkendelse).

  • Renault ARKANA SUV coupé
  • Renault ARKANA SUV coupé

Udforsk vores andre plug-in og hybridmodeller

Notre gamme de véhicules hybrides

Er du mere nysgerrig på Renault?

E-TECH Renault

E-TECH

Vil du blive klogere på vores hybridteknologi?

Bliv klogere
Modelprogrammet med Renault personbiler

Læs om alt fra batterier til cirkulær økonomi

Læs mere om fremtidens elbiler fra Renault

Udforsk
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide