R.S. Line Ny Renault CLIO

CLIO R.S. Line, blå udvendigt, bagende
CLIO R.S. Line, blå udvendigt, forende

Sportslig elegance

Ny CLIO R.S. Line har en unik personlighed takket være sine selvhævdende og sportslige kurver: kofanger foran med F1-splitter, et ikonisk symbol på R.S.- modeller, Magny-Cours 17" brugerdefinerede fælge.

 

Den skiller sig ud med sit bikube-kølergitter foran og sit skørt med spoiler og ovale udstødningsrør med kromfinish bag på bilen

  • CLIO R.S. Line, udvendigt, blå front
  • CLIO R.S. Line, udvendigt, blå bagende
  • CLIO R.S. Blå udvendigt, line

Eksklusivt design og udstyr

CLIO R.S. interiør Line

En sportslig fornemmelse om bord

Oplev den samme sportslige følelse indeni: betræk med carbon-look og røde topstikninger, sportsrat med perforeret læder og dobbelt logo, pedaler i aluminium, sportssæder med sideforstærkning, vandret rød linje hen over instrumentbrættet og smart cockpit, der fokuserer på føreren. Kvalitet, ergonomi, teknologi, R.S. Line-signaturen på den ny CLIO, et eksklusivt interiør fra Renault Sport.

CLIO R.S. 9,3" touchskærm, Line

Optimal kontrol

På landevejen som i byen, den nye CLIO R.S. Line er med dig i enhver situation. 360°-kamera for optimalt udsyn, Easy Park Assist for håndfri parkering, automatisk nødbremsesystem med registrering af fodgængere… Alt sammen teknologier, som giver en dynamisk kørsel i fuldkommen sikkerhed.

CLIO R.S. fælge, Line

Dynamisk og effektiv

Med sine sportslige linjer, den nye CLIO R.S. Line tilbyder et bredt udvalg af motorer, herunder også den nye TCe 130-motor kombineret med EDC-gearkasse med gearskift ved rattet.Ikke flere problematiske veje med det dynamiske chassis på den ny CLIO! Ny CLIO R.S. Line har det hele for at give dig en unik køreoplevelse.

Ny Renault CLIO i detaljer

Brændstofsforbrug ved blandet kørsel (WLTP): Energiklasse A+ - A++, 17,5 - 23,8 km/l, 98 - 130 g/km CO2.

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide