1. Vi vil svare på din internetforespørgsel inden for 24 timer

Vi vil svare på din internetforespørgsel inden for 24 timer og for at leve op til vores løfte, er det vigtigt, at du anvender www.renault.dk. På denne hjemmeside kan du finde kontaktdata på vores forhandlere og værksteder, via ”Find din lokale Renault forhandler”. Du kan bl.a. booke testkørsel hos vores salgsafdelinger, eller skrive direkte til Renault værkstedet. 

Hvis du har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Renaults kundeservice. Skulle vi undtagelsesvis ikke kunne besvare din henvendelse inden for 24 timer, får du besked om dette.

2. Vi tilbyder dig prøvekørsel af en bil fra den modelserie, du har valgt, enten med det samme eller inden for 2 dage

Vi er rigtig glade for, at du har lyst til at prøvekøre vores biler, og vi har naturligvis et bredt udvalg af demonstrationsbiler, som vi med glæde stiller til rådighed for dig til prøvekørsel. Vi kan love dig, at vi kan skaffe dig en bil fra den ønskede modelserie enten med det samme eller inden for 2 arbejdsdage. Dette gælder for de modeller, der markedsføres i Danmark. Såfremt du ønsker at prøvekøre en specialmodel, kan der forekomme længere ventetid end 2 dage.

3. Vi holder dig løbende orienteret om status på din nybilsordre op til leveringen

Ved ordreafgivelsen på en ny bil vil vi sammen med bekræftelsen på ordren, informere dig om den forventede leveringsuge. 1 måned før det forventede leveringstidspunkt vil du blive kontaktet nærmere omkring et tidspunkt, hvornår leveringen kan finde sted.

4. Vi returnerer din bil til aftalt tid og pris efter værkstedsbesøg

På vores værksted ser vi det som essentielt for dig at altid være velinformeret omkring din bils besøg hos os. Skulle vi opdage ekstraarbejder, som vil påvirke det aftalte tilbageleveringstidspunkt af bilen og/eller pris, vil vi straks tage kontakt til dig med henblik på afklaring. I den forbindelse er det yderst vigtig, at du allerede ved indlevering af bilen aftaler med værkstedet præcis, hvordan vi kan komme i kontakt med dig i løbet af dagen.

5. Du vil ikke blive faktureret for værkstedsarbejde, som ikke er aftalt med dig

For os er det vigtigt, at du er velinformeret omkring det arbejde, der foretages på din bil og til hvilken pris. Skulle vi undtagelsesvis foretage arbejder på din bil, som ikke er aftalt med dig – ja så skal du naturligvis ikke betale for det. I den forbindelse er det vigtig, at vi kan komme i kontakt med dig, når din bil er på vores værksted.

6. Vi tilbyder dig gratis vejhjælp indtil næste fabriksbestemte serviceeftersyn, når du får udført et service hos os

Da vi sætter pris på din loyalitet og ønsker at give dig optimal tryghed indtil vi ses til det næste eftersyn vil vi, når du får udført Renault Original service hos os, tilbyde dig gratis vejhjælp som dækker i Danmark, i perioden indtil det næste fabriksbestemte serviceeftersyn.For at kunne tilbyde dig gratis vejhjælp og sikre maksimal driftsikkerhed af din Renault, kræver det dog at evt. tillægsarbejder ved det aktuelle serviceeftersyn udføres af Renault værkstedet. Der kan være tilfælde hvor det ikke vil være obligatorisk at få udført tillægsarbejder for at få tilbudt denne vejhjælp. Denne vurdering tages af det enkelte Renault værksted.Du vil af værkstedet modtage en præcisering af vejhjælpens dækningsomfang, samt telefonnummeret til vagtcentralen.Det er vigtig at være opmærksom på at hvis der opstår et behov for bugsering, foretages bugseringen til et autoriseret Renault værksted. Dette for at sikre at der tages hånd om din Renault, af Renault uddannet personale.

7. Vi tilbyder dig prissikring på mekanisk service- og reparationsarbejde

Hos Renault vil vi gøre op med myterne om, at det er dyrere at få serviceret eller repareret sin Renault på et autoriseret Renault-værksted end på et ikke-autoriseret værksted. Derfor tilbyder vi dig en Prissikring på mekaniske reparations- og vedligeholdelsesarbejder uanset alderen på din Renault.Hos Renault betyder Prissikring, at vi prismatcher ethvert mekanisk reparations- og servicetilbud, der ikke er ældre end 3 uger, og som kommer fra et uautoriseret værksted, der ikke ligger længere væk end 20 km fra det autoriserede Renault værksted. Tilbuddet skal lyde på udførelse af samme stykke arbejde og anvendelse af reservedele, olier og væsker af den tilsvarende kvalitet, som Renault foreskriver anvendt.