image

Renault Sport

Renault og motorsportsverdenen har altid delt en stor kærlighedshistorie. Vi har lanceret Renault Sport-modelprogrammet for at dele vores passion og kombinere sportsresultater med køreglæde for alle. Se vores udvalg af franske sportsbiler og gør dig klar i startboksen! 3, 2, 1… 

Ny MEGANE R.S.
Fra 524.990 kr.
Ny MEGANE R.S. R.S. Trophy 1.8 TCe 300 EDC

Føl spændingen med vores omfattende modelprogram med sportsbiler

En hurtig sedan, en stærk bybil, en sport tourer... Nyd alsidigheden af modeller designet af Renault Sport-eksperter, så du kan vælge den bil, der passer bedst til dine behov og forventninger. Klar til at tage udfordringen op? Sæt dig ind bag sportsbilens rat og giv din indre racerkører frie tøjler.

 

Gør sportslighed til en del af din hverdag med Renault Sport

Drømmer du om at købe en sportsbil? Design, motorer, udstyr og tilbehør... Sportsbiler er afgjort en del af motorsportsfamilien både indvendigt og udvendigt, men de er også perfekt integreret i din hverdag. Oplev nye fornemmelser takket være Renault Sport!

 

Renault Sport-ekspertise tilgængelig for alle

Chassis, motorer, gearkasse, teknologier... Vores Renault Sport-eksperter overlader ingen detaljer til tilfældighederne i bestræbelserne på at sætte krydderi på dine daglige køreture. Flyt dine grænser takket være mange elementer fra motorsporten og gør dig klar til at træde ind i en verden af fornøjelse og sportslighed.

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide