Et elegant design Ny MEGANE R.S.

Renault – MEGANE R.S.

Udvendigt design

Designet til at forbedre ydeevnen

Den nye MEGANE R.S. får racerføreren frem i dig takket være sine forskellige egenskaber lånt fra motorsportsverdenen.

  • Renault – MEGANE R.S.
  • Renault – MEGANE R.S.
  • Renault – MEGANE R.S.
  • Renault – MEGANE R.S.

Styrker

Elegante, muskuløse linjer

Ny MEGANE R.S. imponerer på startlinjen med sin dristige og elegante profil. 
Klar til at køre racerløb? 

Renault – MEGANE R.S.

Ved bilens front tiltrækkes alle øjne af den mere brede og særlige kofanger med F1-agtige blade, som leder luftstrømmene gennem varmevekslere og effektivt afkøler motoren, et bicelle-kølergitter og de særlige R.S. Vision-lygter.

Renault – MEGANE R.S.

Fremhævede og sensuelle sidepaneler, som giver en visuel forbindelse mellem bilens for- og bagende, luftindtag, brede sideskirts og et sort blad sørger for, at bilen har alle de klassiske Renault Sport-stileffekter. 

Renault – MEGANE R.S.

To centrale udstødningsrør, en funktionel diffuser for at opnå aerodynamisk downforce, luftåbninger i siden på kofangeren til at kanalisere luftstrømmen, en redesignet spoiler til afbalancering og så videre. Ydeevne opnås ikke ved et uheld.

indvendigt design Et helt nyt sporty interiør

Træd ind i en ny sportsdimension med et stilfuldt instrumentbræt, en eksklusiv sort loftsbeklædning og røde topstikninger, sæder med perfekt støtte, rat i fuldkornet læder og pedaler i aluminium.

Ny MEGANE R.S. i detaljer

  

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk. | Administrer cookies -|Få mere at vide