image

SUV biler

Med en SUV fra Renault får du en karakterfuld og sportslig hverdagsbil, der kombinerer rummeligheden fra en stationcar med trækkraften og siddehøjden fra en pickup. Tilsæt dertil en driftsikker motor, gode terrænkøreegenskaber, høj kørekomfort og maksimal sikkerhed – så har du den bedste SUV til familien, firmaet og de danske køreforhold.

Find den SUV der passer til dig

Hos Renault tilbyder vi to forskellige SUV biler: en kompakt og adræt Renault CAPTUR med to eller fem sæder, en mellemstor og kraftfuld ny Renault KADJAR ligeledes med to eller fem sæde.

Uanset om du drømmer om en lille og praktisk bybil, en potent off-roader, en stor familiebil eller en luksuriøs og rummelig firmabil, kan en SUV fra Renault således opfylde dine drømme.

 

Renaults SUVs fås med et bredt udvalg af benzin- og dieselmotorer og med forskelligt ekstraudstyr, så du kan skræddersy din nye SUV nøjagtigt efter dine behov. Den nye CAPTUR vil også blive lanceret som E-TECH Plug in Hybrid senere på året. Alle bilerne har naturligvis fået topkarakter (5/5 stjerner) i EuroNCAP's sikkerheds-test. Hos Renault finder du den bedste SUV til dig.

Ny CAPTUR

Ny Renault CAPTUR

Kompakt og brændstoføkonomisk SUV

Ny KADJAR

Renault KADJAR

Potente og kraftfulde SUV biler

Nye Renault KADJAR er den nyeste SUV fra Renault. Bilen blev lanceret i 2015, og når du køber en ny KADJAR, køber du således en SUV med den nyeste teknologi og et moderne design. Bilen fås i en femsædes-udgave eller i en tosædes Van-udgave. Begge udgaver fås med forhjulstræk eller firehjulstræk og med benzin- eller dieselmotor.

 

Nye KADJAR er en kraftfuld SUV med en pålidelig, støjsvag og økonomisk motor. Den tilladte trækvægt er 1.350-1.800 kg (afhængigt af den valgte motor), og uanset om du skal på tur med campingvognen, bådtraileren eller hestetraileren, er du således formidabelt kørende med en ny KADJAR. Bilens automatiske start/stop-system, der slukker bilens motor, når du holder stille, sikrer dig et brændstofforbrug på helt op til 26,3 km/l ved blandet kørsel. Rummeligheden i bilen er overraskende god og en SUV værdig. Med en loftshøjde på 905 mm og en bredde på 1.480 mm er du sikret en god og komfortabel køreoplevelse. Bagagerummet på 472 liter øges betydeligt, når bagsæderyglænet med et enkelt tryk klappes ned. Vælger du i stedet Van-udgaven bliver du belønnet med et lastrum med en dybde på over 1,5 meter.

Udforsk KADJAR

Oplev fordelene ved en Renault SUV

Ny CAPTUR

Fordelene ved at købe en SUV fra Renault er til at mærke og føle på. Alle vores SUV er bygget med en høj frihøjde, der gør bilerne velegnede til terrænkørsel, og som samtidig sikrer et godt og sikkert udsyn under kørslen. Designet er sportsligt og ungdommeligt, og du kan derfor nyde kørslen i et indbydende og betagende køretøj. 

 

Karosseriet er robust og i stand til at klare en større belastning end mange andre biltyper. Derfor kommer det næppe som en overraskelse, når vi siger, at sikkerheden i alle vores SUV er optimal – de har alle opnået 5/5 stjerner i EuroNCAP's kollisionstest. Kabinen byder på både rummelighed og komfort, så du er sikret en køreoplevelse i særklasse. '

 

Få en uforpligtende prøvetur hos din lokale Renault-forhandler, og lad dig forføre af ægte køreglæde. Bestil din gratis prøvetur her. Husk, at vi tilbyder attraktiv finansiering og leasing til både privatkunder og erhvervskunder. Læs mere her, eller kontakt din lokale forhandler og hør mere. God fornøjelse med din nye SUV fra Renault!

Tjek tilgængelighed hos din lokale forhandler, da udvalgte varianter kan være begrænset i antal og/eller salgsperiode.

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide