sikkerhed og assistance

32 avancerede førerassistentsystemer

fartbegrænser, fartpilot, adaptiv fartpilot

fartbegrænser
Indstil din maksimale hastighed for at holde hastighedsgrænserne på vejen.

fartpilot
Begrænseren giver dig mulighed for at indstille en maksimal hastighed, som dit køretøj vil følge.

adaptiv fartpilot
Hold passende afstand til køretøjet foran dig, mens du kører. Systemet bremser, hvis du kommer for tæt på køretøjet foran dig og accelererer, når vejen igen er fri.

afstandsadvarsel

Dit afstandsadvarselssystem bruger en radarsensor placeret foran på køretøjet. Frontradaren beregner sikkerhedsafstande og udløser en akustisk og visuel advarsel, hvis der er fare for en kollision.

forudsigelige råd om øko-kørsel

For at optimere brændstofforbruget i din Renault Austral får du funktioner og information, der hjælper dig med at vurdere og justere din kørestil. Hvis du nærmer dig en rundkørsel, vil indbyggede navigationsdata* informere systemet for at advare dig om at stoppe med at accelerere og dermed udnytte din bils energi bedre.

*inkluderet i 5 år

hill start assist

Systemet udløses, hvis du er på en stigning på mere end 3 % ved at opretholde bremsetrykket i 2 sekunder.

parkeringsassistent

360° rundt visning 3D-kamera

4 kameraer rekonstituerer køretøjets miljø i 360°, så du kan fuldføre dine manøvrer uden besvær.

front parkeringsassistance
Den er udstyret med sensorer, der gør manøvrering nemmere ved hjælp af en kombination af lydsignaler og visuelle signaler for at advare dig om forhindringer foran bilen. 

baglæns parkeringsassistance
Den er udstyret med sensorer, der gør manøvrering nemmere ved hjælp af en kombination af lydsignaler og visuelle signaler for at advare dig om forhindringer bag bilen.

 

 

parkeringsassistance i siden

Den er udstyret med sensorer, der gør manøvrering nemmere ved hjælp af en kombination af lydsignaler og visuelle signaler for at advare dig om forhindringer på siden af bilen.

bakkamera

Den sender et bagudsyn til skærmen, når du sætter bilen i bakgear. Styrelinjer gør dine manøvrer nemmere og sikrere. Den tilpasser også visningen efter dine behov ved hjælp af autozoom- eller rotationsvisningsfunktionen.

håndfri parkering

Uanset parkeringstilstanden, uanset om den er parallel, vinkel eller vinkelret, er håndfri parkering din trofaste allierede. Efter at have registreret, at der er tilstrækkelig parkeringsplads, indstiller den køretøjets bane og tager derefter kontrol over styringen. Og du bevarer selvfølgelig kontrollen over speederen, bremsen og gearene.

sikkerhed

vognbaneassistance

advarsel om vognbaneskift
Baseret på information, der kommer fra kameraet, advarer funktionen føreren i tilfælde af at krydse en linje (kontinuerlig eller brudt) eller nærme sig en vejkant (median, barriere, fortov, dæmning osv.).

Ved hjælp af et kamera, der er fastgjort på forruden bag bakspejlet, registrerer systemet, hvis en uafbrudt eller brudt linje ved et uheld krydses og advarer føreren.

vognbaneassistent
Aktiveret fra 70 km/t styrer systemtælleren for at bringe dit køretøj tilbage i sin vognbane, hvis det krydser en kontinuerlig eller brudt linje uden at bruge blinklysene.

blindvinkeladvarsel og forebyggelse af vognbaneskift ved overhaling

Aktiveret fra 15 km/t bruger den lyssignaler til at advare dig om køretøjer, der er uden for dit synsfelt.

Køretøjet advarer dig eller retter automatisk banen, hvis det registrerer en mulig kollision ved vognbaneskift.

trafikskiltgenkendelse

trafikskiltgenkendelse med hastighedsalarm
Ved hjælp af et kamera placeret øverst på forruden informerer det dig om hastighedsgrænser via openR-skærmen og heads-up display og advarer dig, hvis du overskrider hastighedsgrænsen.

trafikskiltgenkendelse
Du bliver informeret via openR-skærmen og heads-up-displayet om ændringer i fartgrænsen under hele din rejse ved hjælp af et kamera placeret øverst på forruden.

*inkluderet i 5 år

aktivt nødbremsesystem by/forstad og med fodgænger-/cyklistregistrering

Ved hjælp af radarsensoren beregner systemet afstanden, der adskiller Renault Austral fra det forankørende køretøj og advarer føreren, hvis der er risiko for en front-end kollision. Føreren kan derefter trække bremserne, men hvis systemet stadig registrerer en risiko for kollision, øges bremsekraften. Hvis føreren ikke reagerer, aktiverer systemet automatisk bremserne.

aktiv nødbremsesystem forbindelsesfunktion

Når du drejer til venstre, beregner systemet afstanden mellem Renault Austral og det køretøj, du passerer, og advarer føreren, hvis der er risiko for frontalkollision. Føreren kan derefter bremse køretøjet, men hvis systemet stadig registrerer en risiko for kollision, øges bremsekraften. Hvis føreren ikke reagerer, aktiverer systemet automatisk bremserne.

automatisk nødbremse bagtil

Dit køretøj vil automatisk bremse, hvis der er en forhindring bag dit køretøj, når du bakker.

tværgående trafikalarm bagtil

Bliv advaret, hvis en forhindring nærmer sig fra det bagerste hjørne.

sikker udgang af passagerer

Dit køretøj advarer dine passagerer i tilfælde af fare, når døren åbnes.

advarsel om førerens opmærksomhed

Systemet vil registrere ethvert tab af fokus i dine reaktioner og foreslår, at du tager en pause fra kørslen.

forlygter

automatiske nærlys forlygter
Et kamera placeret øverst på forruden registrerer lysændringer i henhold til trafikforhold og udvendig belysning og justerer din belysning automatisk.


LED adaptive vision forlygter
Systemet justerer automatisk rækkevidden og bredden af lyset foran, så det passer til køreforholdene (hastighed, bøjning) og vejret, for øget sikkerhed og kørekomfort.
 
Brændstofsforbrug ved blandet kørsel (WLTP): Energiklasse A, 16,1 - km/l, 140 g/km CO2.