*Captur, Energiklasse A-A+ forbrug 17,2 km/l, 130-134 g/km CO2 (bl. kørsel WLTP). CO2-ejerafgift 680 kr./halvår. Prisen gælder 25.03- 30.06.24. Bilen er vist med metallak & ekstraudstyr.

design

Skil dig ud fra mængden! Captur gør brugertilpasningen optimal både indvendigt og udvendigt

indvendigt design

De første indtryk inde i bilen: en elegant velkomst, kvalitetsfinish, etc. CAPTUR er revolutionerende, så du får en dejlig og behagelig følelse. Bilen er udstyret med et Smart Cockpit med et multimediesystem med 9,3” touchscreen, en 10,2” digital instrumentenhed, som kan tilpasses, en eksklusiv “svævende” midterkonsol med en elektronisk gearvælger lige ved hånden, smarte opbevaringsområder, etc

udvendigt design

CAPTURs SUV-look fremhæves af skulpturelt udformede sider, atletiske skulderlinjer og hjulkasser, bundskjold foran og bagpå, tagbøjler, stor kølergrill, en udtryksfuld kofanger og kromdekor.
Foran og bagpå udstråler CAPTUR endnu mere stil og teknologi med sit C-formede LED-signaturlys.
 

teknik

Multi-Sense

Tilpas din Captur med Multi-Sense teknologien, som omfatter 3 kørefunktioner (Eco, Sport, MySense) og 8 belysningsindstillinger.

på forkanten af teknologien

Captur er udstyret med den seneste teknologi og baner vejen for autonom kørsel for at øge din køreglæde uden at gå på kompromis med sikkerheden. Nyd en afslappet kørsel!

brugertilpasset oplevelse

Smart kabine, soltag, rummeligt interiør, stort bagagerum (op til 536 liter*), glidende og sammenfoldeligt bagsæde og masser af opbevaringsrum. Captur tilpasser sig efter din dagligdag.

* VDA-norm

ydeevne

TCe 90

Alsidighed på sit højeste niveau:
Den 90hk/160Nm turbo-benzinmotor giver Captur en hurtig reaktionsevne, smidig kørsel og et kontrolleret brændstofforbrug.

Mild hybrid 140 EDC

Denne 1,3 liter turbomotor med direkte indsprøjtning har et moment på 260 Nm og 140 hestekræfter, automatisk gearkasse med 7 gear og dobbeltkobling. Den giver bedre reaktionsevne og stærk acceleration for en endnu større køreglæde.

dimensioner

Passer Captur ind i min garage?

Længde, højde, bredde, osv. Se dimensionerne i detaljer.

 

Renault Captur dimensioner

tilbehør

Takket være vores tilbehør, som er designet til at kombinere stil og brugervenlighed, ligner CAPTUR ingen anden bil.

hajfinne-antenne


karrosseribeskyttelsespakke

belysning under karrosseri

trådløs smartphone-oplader

focal-pakke

sædeovertræk