Den nye CAPTUR E-TECH Plug-in genopladelige hybrid

Elektrisk kørsel, på dine præmisser!

  • Renault CAPTUR E-TECH Plug-in
  • Renault CAPTUR genopladelig hybrid
  • Renault CAPTUR E-TECH Plug-in

Ønsker du at modtage yderligere informationer om den nye CAPTUR hybrid som en af de første

Hidtil uset køreglæde

Samme reaktionsevne i en Renault hybridbil som i en normal elbil? Vi bruger teknologien og erfaringerne fra vores mange år i Formel 1, i alle vores hybrid biler. Derfor er der garanti for i din nye CAPTUR E-TECH plug-in er udstyret med en formidabel reaktionsevne. Dit køretøj starter lige så lydløst og accelererer lige så hurtigt som et fuldt elektrisk køretøj, hvilket giver dig maksimal komfort og køreglæde.

Den passer til alle sider af dit liv!

Hvem nyder ikke friheden selv at vælge? Det kan du nu, takket være den nye CAPTUR E-TECH plug-in. Takket være dens dobbelte motortype kan du køre næsten 65 km i byerne på ren el til hverdag og derefter skifte til hybrid hvis du skal på længere ture i weekenden. En løsning der passer til alle typer af rejser livet har at bydepå.

 

Er du klar til at nyde friheden?

Inkluderer den højeste ekspertise indenfor elektrisk teknologi

Med over 10 års ekspertise fra vores forskning o Renault Z.E. elektriske køretøjer, kan du kører med ro i sindet! Nyd den gode følelse som udledningsfri kørsel giver dig, samt det forbedrede brændstofforbrug. På grund af en innovativ gearkasse og energiudvindingsteknologi, der er direkte inspireret af vores eksperter fra Formel 1, kan du med vished sige, at du kører rundt i noget af det bedste der er at byde på.

Vil du have besked når vi har nyheder om salget af den nye CAPTUR E-TECH Plugin?

E-TECH

Som følge af Renaults ekspertise inden for Z.E. elektriske motorer og formel 1, er E-TECH den seneste hybridløsning fra Renault. Den teknologi er selvfølgelig en del af vores ikoniske nye CAPTUR og nye CLIO. En teknologi der før kun var for de få udvalgte, er nu blevet tilgængelige for alle, E-TECH teknologi tilbyder en køreoplevelse som vi selv synes, er en udfordre til enhver anden.

Læs mere om E-tech teknologien
CAPTUR E-TECH Plug-in

Mens du venter på den nye CAPTUR E-TECH Plug-in

Helt ny CAPTUR

Den nye CAPTUR

Den meget tilpasselige SUV

Easy life

EASY LIFE

E-TECH-teknologien i detaljer