Ny Renault MEGANE Sport Tourer

E-TECH Plug-in hybrid

Nu fås den altid elegante og modulopbyggede stationcar i en plug-in hybrid-version

Fra
259.900 kr.
MEGANE Sport Tourer E-TECH Plug-in – genopladelig hybrid

Endelig kan du få den nye MEGANE Sports Tourer som Plug-in Hybrid!

Udstyret med det nye E-TECH PLUG-IN HYBRID teknologi tilbyder den nye MEGANE Sport Tourer det bedste fra begge verdener - det giver en unik køreoplevelse.

 

I Danmark kører vi i gennemsnit kun 42,5 km om dagen(3) og med den nye MEGANE Plug-in Hybrid vil du kunne køre op til 50 km(2) på el og derved få dækket dit daglige kørselsbehov! Du kan køre til og fra arbejde på el fra mandag til fredag med én enkelt daglig opladning. Hvis du har brug for at køre en længere tur, så kan du bare skifte til hybrid-funktionen uden at bekymre dig om rækkevidden.

Udstyr

Den helt nye MEGANE Sport Tourer har så meget at byde på ud over at være en hybrid!

En slank silhuet, et komfortabelt interiør, et modulopbygget bagagerum... Den helt nye MEGANE Sport Tourer E-TECH PLUG-IN HYBRID har det bedste ved MEGANE Sport Tourer med alle fordelene ved en hybrid.

Renault MEGANE Sport Tourer – MULTI-SENSE genopladelig hybrid

Tre kørefunktioner (Pure, MySense og Sport) giver dig mulighed for at tilpasse atmosfæren om bord i din stationcar. Indstil den omgivende belysning og juster motorens lyd nøjagtigt, som du vil have det. I PURE-funktion kan du køre fuldt elektrisk med en hastighed på op til 135 km/t. Skift til MySense eller Sport for at drage fordel af E-SAVE-funktionen, som sikrer et minimalt batteriniveau på 40 %. 

Renault MEGANE Sport Tourer E-TECH – EASY LINK multimediesystem

Vis ladestationernes beliggenhed på kortet, og programmér opladning af dit batteri på en nem måde direkte på din EASY LINK 9,3” touchskærm. På din brugerdefinerbare 10,2” førerskærm kan du styre batteriniveauet og nemt finde vores innovative kørselsassistancesystemer og navigationsoplysninger.

Renault MEGANE Sport Tourer E-TECH – hybrid førerskærm

Gør opladning så let som ingenting! Hvad enten du er hjemme, på arbejde eller ved en offentlig ladestander... programmér din opladning via dit MY Renault-område eller dit EASY LINK-multimediesystem. Oplad din helt nye MEGANE Sport Tourer E-TECH PLUG-IN HYBRID på kun 3 timer ved en offentlig ladestander eller 4-6 timer med dit hjemmekabel. 

 

 

Renault MEGANE Sport Tourer E-TECH – My Renault

Log ind på dit MY Renault-område for at se dit batteriniveau, programmere opladning eller forvarme passagerrummet i din helt nye MEGANE Sport Tourer E-TECH PLUG-IN HYBRID til den optimale temperatur via din smartphone.

DRIVAGGREGATER

Ny MEGANE Sport Tourer E-TECH PLUG-IN HYBRID: genopladelig hybrid

Med udgangspunkt i vores erfaring med motorsport og ekspertise inden for Renault Z.E. el-biler har vores eksperter skabt en hybridløsning til alle.

Renault MEGANE Sport Tourer, genopladelig hybrid

En alsidig stationcar

Kør uden at bekymre dig om brændstofforbrug i hverdagen. Din nye MEGANE Sport Tourer E-TECH PLUG-IN HYBRID tilbyder en rækkevide i el-kørsel på op til 65 km(1) ved bykørsel,  kun i elektrisk kørertilstand. Planlægger du at tage på ferie? Nyd den sindsro det giver at kunne skifte mellem hybrid og el-kørsel. Kør af sted uden at begrænse din rækkevidde (op til 50 km(2) med el-kørsel ved blandet kørsel).

Renault MEGANE Sport Tourer, genopladelig hybrid

En ny køreoplevelse

En jævn og lydløs kørsel, en enestående reaktionsevne og en endnu stærkere accelerationsevne... Den helt nye MEGANE Sport Tourer E-TECH PLUG-IN HYBRID kombinerer en innovativ multifunktions-gearkasse med den seneste generation af et 1,6 liter, 160 hk drivaggregat for at give dig en enestående køreglæde.

Renault MEGANE Sport Tourer, genopladelig hybrid

Kontrolleret brændstoføkonomi

Med det genopladelige E-TECH hybrid drivaggregat kan du drage fordel af en 100 % elektrisk start for at reducere dit brændstofforbrug og begrænse CO2-emissioner på både korte og lange køreture (med op til 70 %(2)). For endnu større brændstofbesparelser kan du vælge “B”-funktionen på din gearkasse og genvinde endnu mere energi.

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): Denne nye testmetode giver resultater, som ligger tættere på dit reelle forbrug under hverdagskørsel end værdierne fra NEDC-testmetoden.

(1) i WLTP bycyklus (under forbehold af endelig godkendelse)

(2) i WLTP blandet kørsel (under forbehold af endelig godkendelse)

(3) Transport og Pendlinganalyse, Dansk Industri: https://publikationer.di.dk/dikataloger/855/. 

VERSIONER

Ny MEGANE Sport Tourer E-TECH PLUG-IN HYBRID

Er du klar til at sætte dig ind bag rattet på den helt nye Renault MEGANE Sport Tourer E-TECH PLUG-IN HYBRID?

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk. | Administrer cookies -|Få mere at vide