image

Praktiske, billige og brændstoføkonomiske minibiler fra Renault

Små biler er et smart og billigt valg som praktisk bybil, som lille familiebil eller som billig bil til førstegangskøberen. Med en minibil fra Renault får du en praktisk og brændstoføkonomisk bil til en fornuftig pris. Find gode tilbud på vores minibiler her.

En lille bil med store muligheder

Mikrobiler er ikke længere så små – tværtimod er de mere rummelige end nogensinde.

De er samtidig fyldt med de samme funktioner, innovationer og sikkerhedsudstyr som deres større søskende. Sammenhold alt dette med, at en mikrobil opretholder sin smidighed, lette konstruktion og gode brændstoføkonomi. Alt i alt er der gode argumenter for dem, der er interesseret i at købe en mikrobil. 

 

I dag er en mikrobil eller mindre bil normalt tilstrækkelig til de flestes behov. Dette gælder både til den daglige brug i bytrafikken eller til længere familierejser med en masse oppakning. Velkommen til at udforske vores populære små biler – fra den storsælgende Renault CLIO til elbilen Renault ZOE. 

Minibiler fra Renault

renault ny clio minibil

En stor oplevelse i en lille bil

Minibiler er betegnelsen for bilklassen mellem mikrobiler (herunder Renault TWINGO) og små mellemklassebiler (herunder Renault MEGANE og Renault MEGANE Sport Tourer). En minibil er det indoplagte valg som praktisk bybil, som en mindre familiebil eller som billig bil til førstegangskøberen.

 

Vores minibiler forfører dig med en dynamisk, adræt køreoplevelse og maksimal sikkerhed; samtlige biler har 5/5 stjerner i Euro NCAP's sikkerhedstests.Motoren er kompakt og afbalanceret med en trækkraft, der sørger for, at du flyder smidigt gennem trafikken ved både høje og lave hastigheder.

 

Kabinen er karakteriseret af et indbydende og komfortabelt interiør og et intuitivt instrumentbræt, der understøtter den smidige køreoplevelse. Det stilrene og funktionelle design følges af en lang række personlige tilpasningsmuligheder, så du kan få netop den minibil, du fortjener.

UDFORSK NY CLIO
renault twingo minibil

Prisbillige og økonomiske små biler

Vores minibiler har en lav registreringsafgift, en lav grøn ejerafgift og en lav indkøbspris, og det er derfor nogle meget økonomiske biler, både i indkøb og drift.

 

Det betyder tilsvarende, at bilernes værditab – dvs. forskellen mellem indkøbsprisen og gensalgsprisen – er lille. Det eneste, vi ikke kan garantere dig, er en besparelse på ansvars- og ulykkesforsikringen, der afhænger af dit valg af forsikringsselskab og din skadeshistorik.

 

Minibiler fra Renault er billige, energieffektive biler, der kører langt på literen (eller strømmen for elbilernes vedkommende). Det betyder med andre ord, at du får en bil, som ikke blot giver dig luft i budgettet, men som også er god for miljøet og dine omgivelser.

 

Hvis du leaser minibilen gennem Renault med privatleasing, kan du få gode tilbud och din drømmebil til blot nogle få tusinde kroner om måneden. Hos os finder du den bedste minibil til prisen.

UDFORSK TWINGO
renault zoe minibil

En minibil til bylivet og den moderne familie

En minibil fra Renault er det perfekte valg, hvis du drømmer om en smidig og adræt bil, der er nem at manøvrere og parkere i byen. Vores små biler kan fås med et alsidigt udvalg af ekstraudstyr og sikkerhedsudstyr, herunder parkeringssensorer og kamera, så du kan manøvrere bilen med ro i sindet.

 

Vi tilbyder desuden en innovativ parkeringsassistent til de nyeste versioner, der gør det muligt at parallelparkere på et øjeblik, uden at du har hænderne på rettet.

 

Minibilernes kompakte motor giver plads til et overraskende stort bagagerum og en rummelig kabine med en god indvendig højde og bredde – også på bagsæderne. Du får med andre ord en bil til hele familien og masser af bil for pengene, når du vælger en minibil fra Renault.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uforpligtende prøvetur hos din lokale Renault-forhandler.

UDFORSK ZOE

Tjek tilgængelighed hos din lokale forhandler, da udvalgte varianter kan være begrænset i antal og/eller salgsperiode.

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide