image

Renault Sport: teknologisk fortræffelighed

Renault Sport modelprogram

Få fordel af teknologier udviklet til racerbaner, R.S. og R.S. Line-modeller anses for at være flagskibe for Renault Sport modelprogrammet.

Bag rattet danner tusindvis af førere et internationalt fællesskab, som bærer passionen for Renault Sport ud på vejene i hele verden.

Renault CLIO R.S. Line

R.S. Line

Den ny R.S. Line-signaturen fremhæver det sporty udtryk for at leve op til behovene hos vores kunder, som gerne vil skille sig ud fra mængden med et dynamisk design.

Renault MEGANE R.S.

R.S.-modelprogrammet

R.S.-modelprogrammet giver den bedste ydeevne og en kompromisløs køreglæde: det bedste ved Renault Sport. 

Renault MEGANE R.S.

Teknologisk fortræffelighed

Motorsport er drivkraften bag vores innovationer, et laboratorium for nye tekniske løsninger.

Vi bruger dem til vores personbiler, så du kan nyde endnu mere effektivitet, pålidelighed og køreglæde, frem for at de er forbeholdt racerbilerne.

Renault MEGANE R.S. teknologi: 4CONTROL

4CONTROL

Firehjulstyring for større præcision. Takket være bilen, der også styrer på bagakslen, kan køreegenskaberne justeres for maksimal fleksibilitet eller stabilitet.

 

Kalibreringen, som er udført af Renault Sport-ingeniører, kombinerer sportslighed, dynamik og præcision i kurverne for en køreglæde og en kørselsoplevelse som aldrig før.

Renault Sport teknologi: R.S. Monitor

R.S. Monitor

På ganske få år har dataindsamlingssystemer revolutioneret racerkørernes arbejdsmetoder. Med R.S. Monitor er disse teknologier nu tilgængelige for alle!

 

Kan fås med R-LINK, R.S. Monitor viser telemetri-data fra bilens sensorer (tryk, temperatur, motorhastighed, ratvinkel, osv.) i form af digitale manometre eller grafikker.

Renault Sport-teknologi: Launch control

Launch control

Hvis du altid har ønsket en perfekt optimering, når du starter, vil du elske Launch Control. Dette elektroniske køreassistentsystem er specifikt udviklet til dette formål: motormomentet justeres kontinuerligt for at give maksimalt vejgreb, så hjulene griber fat i asfalten uden at skride ud.

Renault Sport-teknologi: R.S. Vision

R.S. Vision

R.S.-ydeevnen rækker ud over chassiset med dette system, som grupperer 4 højeffektive lysfunktioner i en enkelt enhed:

 

  • positionslys;
  • kurvelys;
  • tågelygter;
  • fjernlys.
Renault Sport – turbo ballbearing-teknologi

Turbo ballbearing-teknologi

Renaults banebrydende turboteknologi blev indført i Formel 1 i 1977 og findes nu i de fleste modeller i R.S.- og GT-modelprogrammer.

 

I 2018 blev MEGANE R.S. udstyret med den nye turbo "ballbearing" direkte fra moderne F1. Turbinen - som drejer med næsten 200.000 opm - er nu monteret på et keramisk kugleleje.

Renault Sport er også...

Renault MEGANE R.S.

Renault Sport

Dominer hele landskabet

Oplev Renault MEGANE R.S.
Blå Renault konceptbil

En rig historie

120 år med sportsudfordringer

Se vores Hall of fame
Renault sport series

Renault Sport Series

Passionen for motorsport

Deltag i løbet
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide