Renault personbiler

Sedan, bybil, SUV, van, crossover... Leder du efter den perfekte bil? Se alle vores modeller og find den Renault, der passer til dig.

Ny TWINGO
Ny TWINGO
Fra 99.900 kr.
Se
Ny ZOE
Ny ZOE
Fra 209.900 kr.
Se
Ny CLIO
Ny CLIO
Fra 153.900 kr.
Se
CLIO Sport Tourer
CLIO Sport Tourer
Fra 143.900 kr.
Se
Ny CAPTUR
Ny CAPTUR
Fra 203.900 kr.
Se
Ny MEGANE Sport Tourer
Ny MEGANE Sport Tourer
Fra 259.900 kr.
Se
KADJAR
KADJAR
Fra 273.900 kr.
Se
Grand SCENIC
Grand SCENIC
Fra 309.900 kr.
Se
Ny TRAFIC Passenger
Ny TRAFIC Passenger
Fra 467.015 kr.
Se

Biler, som lever op til dine hverdagsbehov

Smut ud og ind i trafikken bag rattet i en fleksibel og kompakt bybil. Nyd komforten i en sedan. Tag familien med på ferie i en alsidig 4- eller 7-personers van... Renault-biler er designet til at leve op til dine krav i hverdagen og forvandle din køretur til et øjeblik med velvære og afslapning.

 

Lad Renault udvide din horisont

Udforsk med Renault! Bemærk det flotte design ved en urban crossover. Kør væk fra alfarvej takket være 4x4-pickuppen. Giv din indre racerkører frie tøjler bag rattet i denne sporty SUV... Lige fra design, teknologi og ydeevne – Renault-biler skiller sig ud fra mængden og opfylder dine hverdagsbehov.

 

Vælg en elbil

Oplev glæden ved en jævn, stille og miljøvenlig køretur takket være vores udvalg af elbiler. Hybrid eller klassisk? Vælg en elbil fra et udvalg af biler, som er 100 % elektriske og 100 % praktiske: Køreturen bliver aldrig den samme igen! Oplev innovation fra Renault.

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk. | Administrer cookies -|Få mere at vide