Multimedie Ny Renault CLIO

CLIO, lille orange bil udvendigt

RENAULT EASY CONNECT

Den NYE CLIO er altid tilsluttet

EASY LINK 9,3" multimedieskærm med touchskærm*

EASY LINK-multimedieskærmen giver dig mulighed for nemt at betjene din bils funktioner. Start en navigationsrute med trafik i realtid, foretag opkald på en sikker måde med Bluetooth, indstil dine foretrukne radiostationer og brug dine smartphone-apps (Waze, Google Maps eller Spotify...) direkte på din bils skærm med Apple CarPlay™-kompatibilitet. Du vil heller ikke flytte fokus fra vejen, takket være stemmebetjening.

 

* Fås afhængig af version. Alle versioner fås med 7 ‘’ EASY LINK som standard. 

Få mere at vide om Renault EASY LINK
CLIO, interiør, tablet med touchskærm
CLIO, interiør

Intelligent navigation

Med integreret Google-søgning om bord får du en optimal søgninger efter dine bestemmelsessteder. TomTom-trafikoplysninger i realtid, som opdateres hvert andet minut, giver dig mulighed for at beregne din ankomsttid helt nøjagtigt og vælge den bedste rute.

 

Planlæg din næste rejse i din stue med MY Renault-appen og overfør den til din bil. Endelig kan du også finde de nærmeste tankstationer i forhold til din beliggenhed og sammenligne brændstofpriser for at finde den, der passer dig bedst.

Få mere at vide

Automatiske opdateringer

Modtag automatisk de seneste opdateringer! Regelmæssige opdateringer af dine kort bliver hentet automatisk og installeret i din bil med Auto-Update-teknologien.

Få mere at vide
CLIO, orange, udvendig profil
MY Renault CLIO

Opdag MY Renault-appen

Tag kontrol over din bil og find den, ligegyldigt hvor den er takket være MY Renault-appen.


Appen kan hentes gratis i Google Play og Apple Store.


Ny Renault CLIO i detaljer

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk. | Administrer cookies -|Få mere at vide