Motorer og drivaggregater Ny Renault MEGANE Sport Tourer

Helt ny Renault MEGANE Sport Tourer, udvendigt design

Se de tilgængelige motorer og drivaggregater til hver version

ZenZenIntensIntensR.S. LineR.S. Line

Benzin (1)

E-TECH 160Fra
259.900 kr.
Fra
268.900 kr.
Fra
282.900 kr.

Detaljerede specifikationer

forestillinger - forbrug :

Flere detaljer om motorer

TCe 140 FAP / TCe 140 EDC FAP

Optimal

 

Med et moment på 240 Nm og 140 hestekræfter, denne 1,3 liter turbomotor med direkte indsprøjtning kan fås med manuel eller automatisk gearkasse med 7 gear og dobbeltkobling. Den giver bedre reaktionsevne og stærk acceleration for en endnu større køreglæde.

TCe 160 FAP EDC

Køreglæde

 

For optimal køreglæde kan denne 1,3 liter turbomotor med direkte indsprøjtning og et moment på 270 Nm fås med automatisk gearkasse med 7 gear og dobbeltkobling. Kan du håndtere en endnu større ydeevne? Aktivér Sportsfunktionen med dit MULTI-SENSE-system og mærk forskellen!

Helt ny Renault MEGANE Sport Tourer, dieselmotor

Blue dCi 115 og Blue dCi 115 EDC

Effektiv

Denne motor kan fås med manuel eller automatisk gearkasse med 7 gear og dobbeltkobling. Den kombinerer effekt og alsidighed, samtidig med at den hjælper dig med at styre dit brændstofforbrug. Gå hele vejen!

Helt ny Renault MEGANE Sport Tourer E-TECH

E-TECH PLUG-IN HYBRID

Innovativ

Nyd en enestående køreoplevelse! Den E-TECH genopladelige hybrid er resultatet af over 150 patenter udviklet af vores Renault-eksperter. Den kombinerer to elmotorer med den seneste generation 1,6 liters benzinmotor udstyret med partikelfilter. Drivaggregatet har også en multifunktions-, koblingsfri gearkasse og et 9,8 kWh batteri, som er inspireret af henholdsvis vores Formel 1 og Z.E.-ekspertise. Resultatet? Begræns dine CO2-emissioner og forvalt dine udgifter ved at reducere dit brændstofforbrug.


Du får en 100 % elektrisk start og alle fordelene ved el-kørsel i hverdagen, med en elektrisk rækkevidde på op til 65 km(1) i bykørsel og 50 km(2) (hastigheder på op til 135 km/t) i blandet kørsel. I hybridfunktion behøver du ikke at gå på kompromis med rækkevidde på lange køreture. Lydløs, komfortabel, reaktionsdygtig og jævn... Er du klar til at opleve en enestående køreglæde?
 

Se versionen

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): Denne nye testmetode giver resultater, som ligger tættere på dit reelle forbrug under hverdagskørsel end værdierne fra NEDC-testmetoden.

(1) i WLTP bycyklus (under forbehold af endelig godkendelse)

(2) i WLTP blandet kørsel (under forbehold af endelig godkendelse)

Den nye Renault MEGANE Sport Tourer i detaljer

Brændstofsforbrug ved blandet kørsel (WLTP): Energiklasse A - A+, 18,5 – 76,9 km/l, 29 - 136 g/km CO2

Se også...

Ny CLIO
Ny CLIO
Fra 153.900 kr.
CLIO Sport Tourer
CLIO Sport Tourer
Fra 143.900 kr.
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide