Motorer Ny Renault TRAFIC Passenger

TRAFIC Passenger udvendigt

Se de tilgængelige motorer for hver version

Trafic PassengerTrafic PassengerTrafic Grand PassengerTrafic Grand Passenger

Diesel (2)

2.0 dCi 145HKFra
467.015 kr.
Fra
479.015 kr.
2.0 dCi 145HK Automatgear EDCFra
486.015 kr.
Fra
499.015 kr.

Detaljerede specifikationer

forestillinger - forbrug :

Ny motor og automatgear til TRAFIC Combi

Mere power, mere forbrug!

Den nye TRAFIC er blevet udstyret med ny motor og nyt EDC-automatgear med dobbeltkobling

 

Den nye Diesel 2,0L motor af 5. generation er udstyret med den sidste nye teknologi for at give mere power (+25 hk) og større traktion (+40 Nm) med længere tilgængelighed, samtidig med at den har et lavere brændstofforbrug og lavere CO₂-emissioner. Nyd en drastisk forbedret køreglæde og kontrol over dit faktiske forbrug.

AdBlue®

AdBlue®

AdBlue® giver dig mulighed for at reducere forurenende emissioner drastisk, uden at gå på kompromis med din motors ydeevne. 20-liters tanken til tilsætningsstof er nem at fylde op takket være hurtig adgang til dækslet i området med påfyldning af brændstof til højre for førerens dør. Enkelt og økonomisk – du kan også fylde op på din tankstation.

Stop/Start

Stop/Start

Dette system giver mulighed for at reducere dit brændstofforbrug og udslip af drivhusgasser. Stop/Start-teknologien slukker motoren, når bilen er standset (trafikpropper, rødt lys osv.) og starter igen automatisk, når du sætter bilen i gear for at køre af sted.

ECO-funktion + DRIVING ECO2

ECO-funktion + DRIVING ECO2

Du kan nemt aktivere ECO-funktionen på instrumentbrættet for at optimere dit brændstofforbrug. DRIVING ECO2*-systemet er integreret i R-LINK Evolution, og det er både nyttigt og morsomt: Det analyserer din kørestil og giver gode råd, så du kan spare endnu mere brændstof. Kørestilsindikatoren i realtid giver mulighed for at nå dine målsætninger for øko-kørsel.

Brændstofforbrug er certificeret i overensstemmelse med en standardiseret reguleringsmetode, der er identisk for alle køretøjsproducenter og kan bruges til at sammenligne køretøjer. Det faktiske brændstof- og AdBlue®-forbrug afhænger af betingelser for brug af køretøj, udstyr og kørestil.

 

*Afhængigt af version.

TRAFIC, Extended Grip og øget trækkraft

Extended Grip og øget trækkraft

Standardfunktionen Extended Grip hjælper dig med at undgå at sidde fast eller skride ud på løs grund ved at forbedre hjultrækket, når du starter eller kører langsomt. Den valgfrie funktion med øget trækkraft hjælper dig med at køre igennem et vanskeligt terræn.

 

 

Kør nemt af sted på skråninger med en hældning på mere end 10 % takket være Hill Start Assist-systemet.
TRAFIC, Hill Start Assist

Hill Start Assist

Din nye TRAFIC Passenger holdes automatisk stille i 2 sekunder, når du starter på en bakke med en hældning på over 10 %, hvilket giver dig mulighed for at køre af sted.

 

Fås afhængigt af version og tilvalg. 

Ny Renault TRAFIC Passenger i detaljer