image

Renault Brand

Vores passion er det, der inspirerer og motiverer os i hverdagen. Vores passion er at hjælpe vores kunder med at føre deres passion ud i livet i kraft af vores produkter og tjenester.

Passion for livet

Hvad gør os anderledes?

Renault TREZOR Concept

French Design

Et sensuelt og varmt design, både indvendigt og udvendigt, samt innovative koncepter der udfordrer status quo. Det er, hvad vi kalder French Design. 

Renault-interiør

Easy Life

En oplevelse for vores kunder, der gør livet lettere, så de kan nyde det mere.

Vores ekspertise

Megane R.S.

R.S.

Motorsport er kernen i vores historie. Lige fra Formel 1™ til Renault Sport Series er vi drevet af en passion for konkurrence.

 

Vores enestående liste over priser og udmærkelser er frugten af vores ekspertise og knowhow. Ud over vores erfaring på racerbaner i hele verden, er vores målsætning at give dig det bedste inden for R.S.- teknologier fra vores udvalg af sportsbiler.

Se mere om R.S.- modelprogrammet
Renault ZOE

Renault Z.E.

Som pionerer og markedets førende inden for elektrisk mobilitet ønsker vi at gøre daglig brug af elbiler endnu nemmere og mere overkommelig, takket være vores udvalg af produkter, løsninger og specifikke tjenester.

 

Nul stress, nul emissioner ved brug, nemme at bruge og oplade – vores modelprogram med personbiler og erhvervskøretøjer tilpasser sig dine daglige behov, mens de takler miljømæssige udfordringer i dag og i fremtiden.

Opdag Z.E.- modelprogrammet
Renault-modelprogram til erhvervsdrivende

Renault Pro+

Renault Pro+ er et modelprogram med erhvervskøretøjer, tjenester og et netværk specifikt til erhvervskunder.

 

Vores ambition? At gøre livet lettere for dig med skræddersyede løsninger, som opfylder behovene inden for dit erhverv og forbedrer din effektivitet. 

Få mere at vide om Renault Pro+

Vores teknologier

Renault R-LINK

R-LINK

Med vores udvalg af integrerede multimediesystemer tilbyder R-LINK 2 og R-LINK Evolution dig en intuitiv og opkoblet kørselsoplevelse.

Renault MULTI-SENSE

MULTI-SENSE

Du kan aktivere MULTI-SENSE med din integrerede R-LINK 2-tablet og betjene alle bilens kørselsteknologier.

Renault 4CONTROL

4CONTROL

Du har styring over din bil under alle forhold takket være den eksklusive 4CONTROL-teknologi, som giver en enestående kørselsoplevelse.

Kvalitet, vores daglige engagement

Renault-kvalitet

Vi har ledsaget dig på alle dine hverdagskørsler i over 120 år. Din tillid til os er en væsentlig drivkraft for os.

 

Derfor bestræber vi os på, at alle vores biler og tjenester lever op til krav om kvalitet og holdbarhed, lige fra designet til vores forhandlere og værksteder. Din tilfredshed er vores prioritet. 

Se hele vores modelprogram

Personbiler

Oplev

Vores modelprogram

Vores personbiler
Modelprogram med konceptbiler

Udforsk

Vores modelprogram med konceptbiler

Alle vores konceptbiler
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide