Z.E. services

Hvad er forskellen på vedligeholdelse af en elbil og en brændstofdrevet bil?

Vedligeholdelseskontrakterne er de samme for elbiler og brændstofdrevne biler. En elbil er dog lettere og mere økonomisk at vedligeholde end en brændstofdrevet bil. Olien i en brændstofdrevet bil skal for eksempel udskiftes jævnligt for at sikre en korrekt smøring og køling af motorblokken. Olieskift hører fortiden til med en elbil, eftersom elektriske motorer ikke kræver smøring. Det samme gælder bremseklodser, -skiver og -tromler, som har en betydeligt længere forventet levetid.

Er dækning af havari gratis?

Ja, hvis bilen du kører i er en Z.E., så er alt indbefattet. En omfattende havariassistance er indbefattet i garantien. Hvis du løber tør for energi, er du dækket i hele varigheden af batteriets lejemål.

Findes der specielle forsikringskontakter til en Z.E.?

Nu tilbyder langt de fleste forsikringsselskaber en særlig dækning af elbiler. Renault Z.E.-forsikringskontrakter passer perfekt til din elbil og dækker helt specifikt skader på batteriet.

Jeg brugte My Z.E. Connect, men den fungerer ikke mere med min Renault ZOE. Hvordan kan det være?

My Z.E. Connect-tjenester er tilgængelige uden ekstra omkostninger i et år på Renault ZOE. Herefter skal du hvert år registrere dig på My Z.E. Online for at få My Z.E. Connect uden ekstra omkostninger på Renault ZOE.

Hvordan skifter jeg fra My Z.E. Connect til My Z.E. Interactive?

For at bruge My Z.E. Interactive, skal du først melde dig til My Z.E. Online og oprette dig som bruger på My Z.E. Connect. Du kan ikke bruge My Z.E. Interactive uden at abonnere dig på My Z.E. Connect (for Renault KANGOO Z.E.).

Du kan registrere dig til My Z.E. Interactive fra My Z.E. Online.

Kan jeg få adgang til alle R-Link-apps i Renault ZOE?

Ja. Du har adgang i et år til en pakke med gratis og betalte apps via MyRenault. Efter denne gratis periode, har du brug for at forny din registrering.

Kan jeg få adgang til My Z.E. Connect og My Z.E. Interactive-tjenester uden at oprette en konto?

Nej. Du skal oprette en konto via My Z.E. Online for at få adgang til disse serviceydelser.

Hvad er konnektivitet?

Når du abonnerer på konnektivitet, kan du bruge online-apps, som kræver et telekommunikationsnetværk. Du kan få adgang til apps, der er online, via R-Link Store.

Dækker den udvidede garanti traktionsbatteriet?

Garantien for batteriet er indbefattet i lejen af batteriet for nye og brugte biler. Der findes ingen specifik garantiaftale for traktionsbatteriet.


En elbil som varebil

Renault KANGOO Z.E.

Træd ind i Renault Z.E.s verden

Renault ZOE