image

Originale reservedele & ombytningsdele – Renault

Alle din bils funktioner vedligeholdes med originale reservedele og ombytningsdele fra Renault, hvilket betyder kvalitet, sikkerhed og driftssikkerhed. 

Originale Renault-reservedele

  • Renault Service

 

 

Originale reservedele er designet og godkendt til Renault-biler i overensstemmelse med normer, der lever op til de strengeste kriterier, hvad angår driftssikkerhed, sikkerhed og miljønormer.

 

Når du vælger originale Renault-reservedele, får du den bedste balance mellem pris, kvalitet og driftssikkerhed for din bil.

Renault eftersalg – Klimaanlæg

Tag en mundfuld frisk luft...

Med det originale Renault kabinefilter får du en optimal luftkvalitet.

Tilbud med filtre
Renault Service – Bremser

Kør fuldkommen sikkert..

Med originale Renault bremseklodser kan du bevare din bils bremseevne.

Tilbud med bremser
Renault Service – Knust forrude

Nyd landskabet...

Med en original Renault forrude drager du fordel af en stor modstandsevne mod slag på ydersiden.

Tilbud med forrude
Renault belysning

Slap af...

Når du vælger originale Renault lygter kan du være sikker på at få et optimalt udsyn under alle forhold.

Tilbud med lygter

Ombytningsdele

  • Renault service

Vores standard ombytningsdele er originale dele, som er fuldt renoveret og giver den samme garanti som på nye originale dele til en pris, der er tilpasset efter restværdien på Renault-biler, som er mere end 3 år gamle.

 

Vælg ombytningsdele og få fordel af et udvalg på over 2.000 dele, der er egnet til vedligeholdelse af over 3 år gamle Renault-biler.Den industrielle oparbejdning af dele iht. strenge normer lever op til de samme kriterier som nye produkter, hvilket gør det muligt at opretholde din bils oprindelige ydeevne i overensstemmelse med mærkets bæredygtige udviklingspolitik.

Har du brug for en aftale?

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide